28 жовтня 2024, 07:22

Яковіна повідомив, що може врятувати світ від нового витка війни: "У Путіна відкриється унікальний шанс..."

Журналіст Іван Яковіна припустив, що після виборів у США можуть розпочатися "хвилювання народних мас".

Яковіна повідомив, що може врятувати світ від нового витка війни: "У Путіна відкриється унікальний шанс..."

Іван Яковіна поділився зі своїми глядачами побоюванням, що у США на виборах, швидше за все, переможе Трамп, але цілком може так статися, що правити країною йому не вдасться, оскільки є шанс протистояння обурених американців. Все це може призвести до того, що у Путіна будуть розв'язані руки, а захистити світ від його агресії може лише українська армія.

Про це Іван Яковіна розповів в одному із відео на своєму каналі YouTube.

Спочатку журналіст озвучив свій прогноз за результатами виборів у США: "Боротьбу за президентське крісло Трамп, швидше за все, виграє.На виборах він, швидше за все, переможе, а Камала Харріс зазнає поразки, але обидва вони програють так чи інакше у цій сутичці. Тут , звичайно, постає питання, а чи не почнеться в Америці на тлі такої жорстокої боротьби якогось громадянського протистояння, якоїсь сутички між "арміями" прихильників Камали Харріс і Дональда Трампа".

"Я, звичайно, не знаю, у майбутнє дивитися не можу, але я думаю, що повністю такого виключати не можна. Чому? Тому що американці зараз дуже всі "наелектризовані" та дуже підозрюють один одного у намірі влаштувати щось погане", - доповнив вищесказане політичний оглядач.

Потім Іван Яковіна попередив про можливі наслідки: "Якщо таке протистояння почнеться, якщо американці повністю відвернуть увагу від усіх світових справ на свої внутрішні проблеми, то у Путіна відкриється унікальний шанс для нападу на одну з країн НАТО та для серйозної ескалації війни проти Заходу. Я думаю, що такого варіанта не варто виключати, якщо в Америці почнеться якась заваруха, а врятувати наш світ, нашу планету від нового витка війни могло б тільки різке посилення української армії та постійні її перемоги на лінії фронту".


Автор: Иван Яковина

Останні новини