12 лютого 2022, 13:37

Російський опозиціонер Боровий раптом похвалив Жириновського

Відомий російський політик Боровий згадав історію про одіозного голову ЛДПР.

Ексдепутат Державної Думи Російської Федерації Костянтин Боровий, який раніше просив політичного притулку у США, вирішив похвалити свого давнього опонента Володимира Жириновського. Відповідний блогерський запис Борового опубліковано на сайті "Ехо Москви".

"Зараз хорошим тоном вважається пнути у медіа Володимира Жириновського. Ми з ним  давні опоненти... ненавиділи один одного...

Але сьогодні я хочу сказати кілька гарних слів про нього", – пише опозиційний російський політик.

За його словами, Жириновський першим ввів у політичну дискусію РФ "абсурд як інструмент дискусії". І хоча він ніколи не був політиком, який приймав рішення, його вміння, коментуючи інших політиків, яких навіть можна назвати злочинцями, доводити до абсурду їхні дії та вчинки, завжди викликали у Борового захоплення.

Експерт розповів історію про вчинок Жириновського, який його "захопив".

У 1996 році, коли Єльцин призначив міністром закордонних справ РФ Євгена Примакова, останній виступив і заявив, що, мовляв, лише у протистоянні із Заходом Росія поверне собі роль наддержави. Боровий йому заперечував, а Примаков сердився.

І тут попросив слова Жириновський, який вимовив, здавалося б, абсурдну фразу.

"Не про багатополярний мир треба говорити, Євгене Максимовичу, а про якнайшвидшу необхідність оголошення війни НАТО. Тільки так ми можемо відновити престиж країни", – сказав скандальний голова ЛДПР.

Після цього Борового позбавили слова, а Примаков заспівав "імперський гімн".

Таким чином експерт спробував показати, що влада РФ за допомогою "абсурду" Жириновського у всі роки саме так закривала рота опозиціонерам. Також вони вміло використовували "божевілля" голови так званих "ліберал-демократів", щоб в очах більш-менш адекватних виборців виглядати на його фоні вигідніше.

"Не всі розуміють Жириновського та цінують його мистецтво. А шкода", – резюмував Боровий.

Нагадаємо, ЗМІ повідомили про госпіталізацію Володимира Жириновського з коронавірусом.

Стан лідера ЛДПР був визнаний "критичним", журналісти писали, що він підключений до апарату ШВЛ.

Своєю чергою у ЛДПР це спростовували та стверджували, що Жириновський продовжує працювати.

До речі, стало відомо, що Жириновський, який 8 разів вакцинувався від COVID, тривалий час приховував своє зараження коронавірусом.

Останні новини