11 квітня 2023, 11:18

Повне знищення логістики: Світан розповів, як ЗСУ завдаватимуть ударів по віддалених об'єктах РФ

Перша фаза контрнаступу ЗСУ вже почалася, оскільки йде атака на логістику ворога, вважає Світан.

Військовий експерт заявив, що окупанти вже активно готуються до контрнаступу, перекидаючи війська на північ Криму та у районі Мелітополя.

Однак усі ці рухи противника уважно відстежує українська розвідка, повідомив Роман Світан в інтерв'ю проєкту "Орестократія" для "Обозревателя".

За допомогою як далекобійної артилерії, так і безпілотників українські захисники завдаватимуть свої удари. Усю цю військову техніку та боєприпаси необхідно знищити до того, як вони потраплять на фронт.

Світан нагадав, що якщо артилерія ще не б'є на 300 км, то безпілотники долають таку відстань без особливих проблем. Уже зараз вони можуть долетіти до будь-якої точки в окупованому Криму. Однак єдиний мінус - такі дрони можуть нести боєприпас масою близько 25 кг.

ЗСУ почнуть знищувати логістику ворога, починаючи з великих баз. Це вже почалося, заявив експерт. Ба більше, президент України дав зрозуміти, що вже цього тижня "чекаємо хороших новин". Не виключено, що Зеленський мав на увазі контрнаступ.

Експерт заявив, що спочатку знищуються бази, які розташовані далеко від лінії фронту, а потім наближаються все ближче та ближче.

Щодо авіації, то у цьому випадку краще знищувати бази з паливом, і тоді жоден літак уже не злетить.

Раніше Світан озвучив свою думку, коли ЗСУ можуть залишити Бахмут.

Нагадаємо, у МО України озвучили плани Путіна щодо Києва, коли той планував його взяти за 3-5 днів.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини