27 квітня 2023, 14:54

"У всьому звинуватять Пригожина", – Коваленко про переломний момент навколо Бахмуту

У Росії дедалі активніше говорять про те, що колосальні жертви російської армії у боях за Бахмут були марними, а саме місто для ЗС РФ не має вирішального значення.

"У всьому звинуватять Пригожина", – Коваленко про переломний момент навколо Бахмуту

У російському інформаційному просторі починає дедалі гостріше ставитися питання про те, навіщо окупаційній армії РФ контроль над Бахмутом. Військовий експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко зазначає, що росіяни дедалі частіше доходять до такого висновку: "м'ясорубку" навколо населеного пункту задумали винятково заради піару самого Пригожина та ПВК "Вагнер".

Про це Коваленко пише у своєму Telegram-каналі.

За його словами, у разі поразки російської армії у боях за Бахмут усю відповідальність за це буде покладено особисто на главу ПВК "Вагнер". Ба більше, росіян уже готують до того, що колосальні втрати окупантів повісять на Пригожина, який приніс російську армію у жертву власних амбіцій.

"Тобто, ви розумієте, до чого ці вітри? Вони до того, що у разі поразки РОВ при Бахмуті в усьому звинуватять Пригожина. І навіть, припустімо негативний сценарій, він все одно буде винен у тому, що через його особисті амбіції у районі Бахмуту було знищено колосальний ресурс РОВ. Біжи, Женя, біжи!" - зазначає експерт.

Нагадаємо, у боях за Бахмут беруть участь найманці не тільки з ПВК "Вагнер".

Тим часом експерт дав характеристику наслідків боїв за місто.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини