11 червня 2023, 23:11

Коваленко озвучив нову загрозу, яка може виникнути від "об'єднання сил" Пригожина та Шойгу

Військовий експерт Олександр Коваленко пояснив, що зміниться для України, якщо ПВК підпорядковуватимуться Шойгу.

Олександр Коваленко повідомив, що зміни у РФ, пов'язані з бажанням вищого командування РФ узяти під контроль приватні армії, можуть приховувати загрозу для ЗСУ. Відомий блогер переконаний, що, коли розрізнені сили у Росії об'єднаються та почнуть діяти під керівництвом Міністерства оборони, то це зміцнить їхню армію, а значить ускладнить нам завдання зі звільнення тимчасово окупованих територій.

Чим небезпечний для нас факт підпорядкування російських ПВК Шойгу та Герасимову, в ефірі "24 каналу" на YouTube розповів Олександр Коваленко.

Злий Одесит висловив думку з приводу того, що зміниться для України, якщо наявні у РФ ПВК підпорядковуватимуться російському Міністерству оборони: "Для нас це справді може становити загрозу, тому що якщо ці угруповання будуть під командуванням Міністерства оборони, то, звісно ж, вони діятимуть злагодженіше разом із регулярними військами. Нам це не потрібно".

При цьому військовий експерт поспішив заспокоїти українців, пояснивши: "У мене є великі сумніви, що вони зможуть це реалізувати. Як би там не було, але Пригожин на своєму рівні цього не дозволить, а змусити його ніхто не зможе. Тоді дійсно може початися не тільки вже дискредитація та конфронтація на інформаційному рівні між Міністерством оборони РФ і Пригожиними ФСБ практично, а вже ця конфронтація може вийде більш запальною".

Раніше Коваленко проаналізував операцію ЗСУ у Запорізькій області.

Також Коваленко розповів, як "Кадиров дуже серйозно підставив Пекін".

Нагадаємо, Коваленко натякнув, як можна масштабувати "цікаві події" у Бєлгородській області.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини