26 червня 2023, 22:16

Жданов назвав точну дату, до якої вирішиться доля "вагнерівців" Пригожина

Військовий експерт Олег Жданов пояснив, що військове керівництво РФ запропонує непростий вибір бойовикам Пригожина.

Ті найманці ПВК "Вагнер", які брали участь у поході Пригожина на Москву, найімовірніше, будуть змушені йти воювати в Україну контрактниками, припустив Олег Жданов. Регулярна армія РФ зазнає великих втрат в Україні, які потрібно постійно поповнювати, та для цієї мети можуть бути задіяні "вагнерівці". Можливо, їх і не доведеться змушувати підписувати контракт, оскільки від страху перед смертю вони це зроблять добровільно. Саме таку долю пророкує учасникам заколоту у РФ військовий експерт.

Про те, що чекає на "вагнерівців" Пригожина після їхньої участі у дивній акції їхнього ватажка, розповів Олег Жданов у своєму черговому відео на YouTube.

Полковник запасу ЗСУ висловив свою точку зору щодо долі бійців "Вагнера": "Начальник Генштабу Росії Герасимов сьогодні не віддасть жодного солдата та жодного автомата. У нього на фронті з*дниця повна. Фронт ось-ось посиплеться, та віддати таку боєздатну частину, як "вагнерівці", він не захоче ніколи. Їх треба примусити підписати контракт, що має, до речі, відбутися до 1 липня, та повернути їх усіх на фронт. Наказ же Шойгу ніхто не скасовував".

"Ті, хто не захоче підписувати контракт із ЗС Росії, на тих чекає доля, як сказав Патрушев, або довічне ув'язнення, або смерть. У разі чинення опору - ліквідація", - озвучив альтернативу контракту зі ЗС РФ для "вагнерівців" Олег Жданов.

Щодо самого Пригожина, який, імовірно, перебуває у Білорусі, де гарантом його безпеки виступив Лукашенко, офіцер запасу ЗСУ вважає, що і там його можуть дістати: "Путін не залишить його в живих, на мій погляд. Йому треба бігти дуже далеко, робити пластичні операції, ховатися, і все що завгодно".

Раніше Жданов розповів, як Лукашенко "може скористатися" Пригожиним.

Тим часом Жданов припустив, де росіяни можуть зробити "жест доброї волі".

Нагадаємо, Жданов пояснив, чому ЗСУ не атакують дронами російські кораблі.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Останні новини