4 липня 2023, 20:26

Гордон запропонував радикальний спосіб боротьби з корупцією в Україні у період війни

Журналіст Дмитро Гордон висловив думку з приводу того, як можна швидко вирішити проблему корупції у нашій країні.

Гордон запропонував радикальний спосіб боротьби з корупцією в Україні у період війни

Відомий журналіст прокоментував інтерв'ю, яке він напередодні брав у Олексія Арестовича. На його думку, найважливіше залишилося за кадром, тому важливо розповісти про це українцям. Ексрадник глави Офісу президента України поділився з Дмитром Гордоном своїми тривожними думками.

Почути пропозицію уряду України від Дмитра Гордона можна на каналі YouTube.

Олексій Арестович переживає через те, що військова допомога від союзників приходить із запізненням і у результаті гине багато наших військових. Крім того, він не уявляє, як після перемоги повернуться у звичне життя бійці ЗСУ, у яких почуття справедливості загострилося, а тут нічого не змінилося: корупція процвітає навіть під час бойових дій у країні.

Дмитро Гордон із жалем зазначає, що Олексій Арестович має рацію та після закінчення війни буде багато складних ситуацій у наших захисників у цивільному житті.

На запитання, як змінити ситуацію з корупцією, телеведучий відповів коротко та ясно: "Я можу сказати, що я пропоную. Верховна Рада, прийміть закон, що корупція у воєнний час - це довічне ув'язнення. Ось що я пропоную. Спіймали секретаря Тернопільської облради на корупції - іди довічно сиди та показуйте це на всіх каналах. Дивись, люди перестануть займатися корупцією".

Раніше Гордон назвав єдину умову, за якої "війна може закінчитися буквально завтра".

Також Гордон прогнозує РФ непрості часи.

Нагадаємо, Гордон здивувався дивній заяві російського президента.

ВАЖЛИВЕ ПОВІДОМЛЕННЯ ВІД РЕДАКЦІЇ!

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини