20 липня 2023, 16:30

Коваленко назвав українське місто, яке потерпає від великої агентурної мережі росіян

Військовий експерт Олександр Коваленко прокоментував черговий нічний ракетний удар по Одесі, озвучивши причини.

Блогер Олександр Коваленко нагадав, що деякі міста страждають від ракетного терору через те, що там є агенти Кремля, які зливають інформацію щодо розміщення стратегічних об'єктів і наших систем ППО. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" пояснив, що мережа таких агентів в Одесі доволі велика, тому СБУ ніяк не вдається повністю вирішити цю проблему, але всіляких заходів для цього постійно вживають.

Інтерв'ю Олександра Коваленка для телеканалу "Прямий" можна подивитися на YouTube.

Злий Одесит докладно розповів про ситуацію зі зрадниками в Одесі: "Х-22, безумовно, було спрямовано у портову зону, й там було 100% уражено, але були й інші об'єкти. Я більш ніж упевнений, що росіяни також намагалися завдати поразки і по наших системах ППО, але для цього їх спочатку потрібно було розкривати".

Олександр Коваленко розкрив подробиці роботи російської агентури в Одесі: "Ця проблема вже не вперше виникає саме в Одесі, тому що в Одесі діє мережа агентів, які щоразу, коли лунає повітряна тривога, збираються на дахах і починають вести відеозйомку того, що відбувається у нічному небі. Вони фіксують, звідки що стріляє, тобто у них, окрім своєї власної розвідки завдяки дронам, є й агентурна мережа. СБУ намагається їх знаходити, проводяться певні дії, але ця мережа продовжує працювати".

Ранее Коваленко намекнул, какой очередной "инцидент" и когда может произойти на Крымском мосту.

Также Коваленко спрогнозировал, как далеко могут продвинуться оккупанты на Купянско-Лиманском направлении.

Напомним, Коваленко рассказал о цели ночного удара по Украине дронами Shahed-136.

Останні новини