25 липня 2023, 10:02

"Путін почав каламутити воду, грає з вогнем", – Жирнов пояснив логіку диктатора, вказавши також на серйозний ризик для РФ

Колишній радянський розвідник Сергій Жирнов зазначив, що Путін нарешті згадав класику КДБ і почав "каламутити воду" з метою роз'єднання союзників України.

"Путін почав каламутити воду, грає з вогнем", – Жирнов пояснив логіку диктатора, вказавши також на серйозний ризик для РФ

Україну підтримують 54 країни, проте у цих державах є своє керівництво, своя політична ситуація та власні інтереси та проблеми. І Путін нарешті згадав класику КДБ і спецслужб: коли супротивник із тобою воює, потрібно насамперед зруйнувати його монолітність. Необхідно, щоб ворог перестав монолітно підтримувати передній край боротьби. Саме з цією метою лідер РФ запустив дві зухвалі думки: одну про Польщу, іншу про Німеччину. Російський диктатор знає, що у цих країнах є люди, які негативно ставляться до сусіда й історично пам'ятають неприємні моменти, пов'язані з втратами територій.

Про це повідомив колишній старший офіцер нелегальної розвідки КДБ Сергій Жирнов в інтерв'ю для YouTube-каналу "Сейчас".

"Щоправда, Путін у цьому сенсі і проти себе працює, тому що ця ж частина населення згадає про Кенігсберг / Калінінград і скаже: "Ага, ти нам нагадуєш про втрачені землі, а у нас теж є така втрачена земля"", - зазначив експерт.

Потім Жирнов додав, що якщо країни Балтії та Польща за підтримки німців рушать в одному місці, то буде вже не Сувалський коридор, а зникнення Калінінграду та захоплення території, яка являє собою, безумовно, сухопутний авіаносець з ядерними ракетами й іншими військовими справами, впроваджений у європейське співтовариство та НАТО.

"Тому Путін грає з вогнем завжди, коли такі речі говорить", - підсумував ексрозвідник.

Раніше Сергій Жирнов розповів про план і стратегію Путіна: "Він абсолютний нуль у військовій справі".

Також Сергій Жирнов пояснив, які сигнали НАТО послав Путіну.

Ще трохи раніше Сергій Жирнов повідомив, що представники РФ таємно ведуть переговори із Заходом.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сергей Жирнов

Останні новини