6 серпня 2023, 22:14

Снєгирьов розповів, чим Путін "шантажує" Захід заради мирних переговорів з Україною

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов відкрито заявив, що Росія погрожує НАТО забрати Сувалкський коридор.

Снєгирьов розповів, чим Путін "шантажує" Захід заради мирних переговорів з Україною

Точно не випадково та не з доброї волі бійці ПВК "Вагнер" опинилися у Білорусі на кордоні з Польщею, тому що вони - частина великої гри Путіна, повідомив Дмитро Снєгирьов. Далі він пояснив, що Росія вивела свій контингент з території Республіки Білорусь, перекинула туди "вагнерівців", роблячи вигляд, що офіційно від них відмовляється, щоб потім шантажувати колективний Захід і вимагати закликати Україну сісти за стіл переговорів.

Інтерв'ю Дмитра Снєгирьова для телеканалу "Прямий" можна подивитися на YouTube.

Військовий експерт озвучив цікавий, на його думку, "збіг": тоді як частина "вагнерівців" перебуває у граничній близькості до Польщі на території Білорусі, один із польових командирів Пригожина приїхав до Калінінграда. Висновок, на думку Дмитра Снєгирьова, напрошується сам: росіяни готують операцію із захоплення Сувалкського коридору.

Тим часом Путін попереджає Захід про те, що вони ризикують втратити частину територій деяких країн Європи, якщо не припинять надавати допомогу Україні та не наполягатимуть на заморожуванні війни шляхом укладення мирного договору.

"Заходу дають чітко зрозуміти: ми не чіпаємо Польщу та країни Балтії, ставимо на паузу можливий сценарій Сувалкського коридору, але водночас ви відмовляєтеся від військово-технічного співробітництва з Україною та, відповідно, чините тиск на неї на нашу користь", - позначив свої думки щодо підступних планів презенту РФ Дмитро Снєгирьов.

Раніше Снєгирьов назвав території, якими може "пожертвувати" НАТО, щоб уникнути Третьої світової війни.

Також Снєгирьов назвав українську зброю, дальність ураження якої дозволяє накрити "не тільки Кримський міст".

Нагадаємо, Снєгирьов попередив українців, що потрібно готуватися до гіршого.

Останні новини