22 серпня 2023, 07:32

Жданов пояснив, навіщо СБУ саме зараз повідомила про операції на Кримському мосту

Військовий експерт Олег Жданов назвав мету, заради якої наші спецслужби заговорили про свої спецоперації.

Жданов пояснив, навіщо СБУ саме зараз повідомила про операції на Кримському мосту

"Демонстрація сили намірів", - так Олег Жданов назвав озвучену СБУ інформацію про те, що це Україна пошкодила Кримський міст. Офіцер запасу ЗСУ пояснив, що такими заявами ми демонструємо свої можливості та попереджаємо росіян про наші плани.

Олег Жданов у своєму черговому аналітичному відео на YouTube пояснив, навіщо СБУ привселюдно бере на себе відповідальність за пошкодження Керченського мосту.

Військовий експерт, не вагаючись, назвав причини, що спонукали СБУ розкрити подробиці операції на Кримському мосту, яку вони провели: "Ніхто не хвалиться. Це демонстрація сили намірів наших спецслужб, їхніх можливостей. Термін давності минув, тобто наздогнати вже за цією операцією ніхто нікого не зможе (я маю на увазі спецслужби РФ)".

Олег Жданов змалював картину того, що насправді сталося минулої осені на Керченському мосту: "Спецслужби Російської Федерації розпочали розслідування, 8 осіб затримали, їм висунули звинувачення, але ніхто нічого з'ясувати до ладу не міг, тому що, ще раз повторюся, всіх використовували втемну. Усіх чомусь найбільше цікавить доля водія. Його теж використовували втемну, та він загинув. Він не знав, що везе, тому спокійно проходив усі контролі та все інше".

"Ось така демонстрація сил і можливостей наших спецслужб, це теж інформаційна війна, це складова частина інформаційної війни. Бачите, що сам особисто голова СБУ Малюк дає інтерв'ю, розповідає все це у деталях і у подробицях, показуючи наші можливості", - резюмував полковник запасу ЗСУ.



Раніше Жданов назвав терміни завершення війни без авіації.

Тим часом Жданов пояснив, чому ситуація зі світлом взимку може виявитися критичною.

Нагадаємо, Жданов розповів, як Буданову вдалося однією фразою викликати "у таборі противника крики та паніку".

Автор: Олег Жданов

Останні новини