30 серпня 2023, 14:58

"У РФ є плани..." – Маломуж попередив про серйозну небезпеку для Зеленського та Залужного

Ексглава СБУ Микола Маломуж вважає, що Росія досі не залишила планів усунути президента України Зеленського та Головнокомандувача ЗСУ Залужного.

РФ завжди має сценарії щодо усунення керівництва України, включно з президентом Зеленським і Головнокомандувачем ЗСУ Залужним. У росіян є конкретні плани, та якщо вони задіють усі сили та засоби для виконання цих завдань, то, на жаль, шанси на успіх у них досить високі.

Таку думку висловив ексглава Служби зовнішньої розвідки України генерал армії Микола Маломуж в інтерв'ю Олексію Гомону, яке можна подивитися на YouTube-каналі "Дмитро Гордон".

За словами експерта, система безпеки в Україні має працювати дуже потужно й у жодному разі не створювати передумов для того, щоб полегшити ворогові можливості для проведення будь-яких операцій з усунення представників нашого військово-політичного командування.

"Так, поїздки на фронт мають бути, але вони мають бути у прихованому форматі та гарантувати безпеку президента, - наголосив Маломуж. - Тут не потрібно так ризикувати та хизуватися". Взагалі, якщо дуже хочеться підтримати бійців на передовій, то краще потішити їх новітніми озброєннями та новими боєприпасами.

"Я пам'ятаю різні періоди з історії воєн, коли генерали, бажаючи показати, що вони близькі до бійців, були вбиті супротивником", - сказав ексглава СБУ, тож тут українському керівництву треба обирати ситуацію дуже уважно. Не анонсувати свої приїзди, а часто це відбувається прямо у ЗМІ або, у крайньому разі, багатьом відомо про це на місці.

Крім того, Маломуж розповів, що Путін має чотири спецслужби та сім ліній захисту, які дуже потужно відпрацьовують модель його прикриття, на противагу нашим.

Нагадаємо, Микола Маломуж передбачив, як закінчить життя Путін: "Я його добре знаю".

Також Микола Маломуж розповів про те, що оточення Путіна йде на контакт із Заходом: "Мої люди працюють у цьому напрямку".

Раніше Микола Маломуж оцінив плани ГУР щодо ліквідації Путіна: "Прораховується багато варіантів..."

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Останні новини