30 серпня 2023, 21:18

Сазонов обурено заявив, хто "заважає" ЗСУ швидше звільнити Бахмут: "Я відмовляюся розуміти..."

Новина про те, що на реконструкцію їдальні у "Конча-Заспі" буде витрачено 88 млн, обурила бійця ЗСУ Кирила Сазонова.

Сазонов обурено заявив, хто "заважає" ЗСУ швидше звільнити Бахмут: "Я відмовляюся розуміти..."

Не тільки свою особисту думку, а й усіх, хто зараз захищає Україну на полі бою від російської агресії, висловив Кирило Сазонов. Доброволець ЗСУ не зміг стримати емоцій, коли коментував інформацію про нечувану суму, що буде виділена зі столичного бюджету на реконструкцію їдальні в "Олімпійському навчально-спортивному центрі "Конча-Заспа"". Йдеться про 88 млн гривень, які було б правильніше спрямувати на потреби ЗСУ, а вже після перемоги відновлювати зруйновані будівлі по всій країні.

Обурений пост опублікував у своєму Telegram-каналі Кирило Сазонов.

Свою публікацію досвідчений військовий почав з емоцій, які вилилися через такі слова: "Ще 88 лямів на реконструкцію їдальні у спортивному центрі. Держпідприємство, а ми лагодимо машинку у Павлограді. Розраховували на 20, але там повний п****, і буде 40. Де ми їх візьмемо? Попросимо вас скинутися?"

Потім боєць ЗСУ навів кілька прикладів, як волонтерам і родичам українських захисників доводиться збирати по копійках гроші, щоб купувати необхідне на сьогодні для тих, хто на передовій лінії фронту.

Якби гроші з місцевих бюджетів не витрачали на реконструкцію будівель, які ще не раз можуть бути зруйновані ударами ворожих ракет і дронів, а спрямували ці кошти на потреби ЗСУ, то ті б, своєю чергою, швидше звільняли окуповані території, пояснив Кирило Сазонов, висловившись так: "Я іноді відмовляюся розуміти, що відбувається. Ну так, бюрократія й оформлення машинки зведе з розуму будь-кого або ремонт. Але, блін, на 88 лямів можна бригаду пересадити на норм машинки, а на решту купити дрони. Решти буде 80 плюс-мінус. І можна буде і з нашого боку, і з півдня від Бахмуту влаштувати їм дощик із заліза. Але в нас реконструкція їдальні".

Раніше Сазонов розповів про події останніх двох діб під Бахмутом, де "не витримали залізо та бетон".

Також Сазонов озвучив заяву прес-секретаря російського МЗС Захарової, яка "довела його до сліз".

Нагадаємо, Сазонов протверезив прогнозом щодо термінів завершення війни, наголосивши, як цей процес прискорити.

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини