13 вересня 2023, 11:20

Ракетний удар по росіянах у Севастополі: Коваленко зазначив важливий нюанс

Поки Київ громить військову інфраструктуру Росії, Москва використовує людожерську тактику ударів по цивільній інфраструктурі.

Ракетний удар по росіянах у Севастополі: Коваленко зазначив важливий нюанс

Між Україною та Росією величезна різниця у підходах до війни, яка полягає у прагматичності ЗСУ, що діють відповідно до загальноприйнятих законів війни. Водночас Москва використовує людожерську тактику, пускаючи ракети по житлових будинках, церквах і елеваторах із зерном.

Про це пише військовий експерт, координатор групи "Інформаційний спротив" Олександр Коваленко.

У своєму Telegram-каналі він підкреслив, що Україна філігранно розносить військову інфраструктуру Росії, включно з бойовими кораблями, підводними човнами та військовими штабами з росіянами.

"Ще раз. Від російських ракетних ударів і нальотів дронів-камікадзе горять житлові будинки, руйнуються церкви та палахкотить зерно. Від ударів української армії горять бойові кораблі, підводні човни, палахкотять штаби. Те, що називається, - відчуйте різницю. Ще раз", - зазначає експерт.

Водночас командування ЗСУ України натякнуло, що нічний удар по Севастополю був комбінованим: ракети "С-200", перероблені для ударів по наземних цілях, "перевантажили" ППО навколо Севастополя, а під їхнім прикриттям ракети Storm Shadow вразили цілі. Військовій інфраструктурі окупованого Севастополя було завдано серйозної шкоди.

Раніше ЗМІ назвали два типи кораблів, які могли бути повністю знищені або пошкоджені внаслідок атаки на Севморзавод у Севастополі.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини