18 вересня 2023, 07:28

Боєць ЗСУ Фірсов поділився інформацією, якої "майже ніхто не знає": "Обізнаний – значить озброєний"

Екснардеп Єгор Фірсов розповів про те, що прискорить перемогу та про що влада країни мовчить.

Боєць ЗСУ Фірсов поділився інформацією, якої "майже ніхто не знає": "Обізнаний – значить озброєний"

Єгор Фірсов записав відео, яке розпочав з інтригувальної заяви: "Я думаю, що зараз усю Україну тішить інформація, що наш оборонний комплекс почав виробляти крилаті ракети власного українського виробництва. Я б хотів поділитися з вами однією інформацією, на жаль, більшість цієї інформації не знає, я б сказав навпаки, що майже ніхто не знає цієї інформації. Я її знаю зі свого минулого життя: колись я очолював Державну екологічну інспекцію".

Інформацією Фірсов поділився з українцями у Facebook.

Військовий медик пояснив, що Україна володіє важливим ресурсом, який може наблизити нашу перемогу, якщо ним правильно розпорядитися: "Я знаю, що в Україні є величезні запаси титану (титанової руди). Упевнений, що ви чули про гаубиці M777, які широко відомі на фронті, бронетанкові машини M2 Bradley, M1 Abrams. Усі ці види зброї, та не тільки ці, були б неможливі без використання у них титану, металу 21-го століття. У нас сировина фактично лежить під ногами у наших надрах".

Фірсов одночасно звернувся і до населення країни, і до керівництва України: "Один генерал мені майже рік тому сказав, що західної зброї нам вистачить для того, щоб міцно тримати оборону, але ключ до перемоги лежить у зброї нашого українського виробництва. Дуже б хотілося, щоб наша влада використовувала ресурс не тільки людський, який захищає країну на фронті, а й ресурс, який лежить у нас під ногами. Ми б легко могли запустити виробництво з титану, щоб робити або бронеплити для танків, або інші комплектувальні для тих видів зброї, які я вам назвав. Поінформований - значить озброєний. Поділіться цією інформацією з іншими й обов'язково бережіть себе".

Раніше боєць ЗСУ Фірсов відверто заявив, що чекає воєнкомів на передовій.

Також боєць ЗСУ Фірсов повідомив, через кого "наша перемога опиниться під великим знаком питання".

Нагадаємо, боєць ЗСУ Фірсов назвав місто на Донбасі, яке скоро може бути звільнене.

Останні новини