18 вересня 2023, 07:42

Сазонов повідомив, що криється за зволіканнями з рішенням США щодо ATACMS: "Як так можна?"

Український політолог Кирило Сазонов висловив свою думку з приводу того, чому Україні не поспішають давати озброєння.

Сазонов повідомив, що криється за зволіканнями з рішенням США щодо ATACMS: "Як так можна?"

Можливо, не все так просто та за невиразними натяками на те, що Байден з дня на день вже ухвалить рішення щодо надання Україні далекобійних ракет, криється щось інше, припустив Кирило Сазонов. Зрозуміло, що Захід побоюється поразки Росії та її подальшого розвалу. Це означає, є ймовірність, що союзникам саме це заважає передавати нашій країні все необхідне для перемоги.

Інтерв'ю Сазонова для телеканала "Прямий" можна подивитися на YouTube.

Боєць ЗСУ не стримав емоцій, відповідаючи на запитання про затримку, пов'язану з ухваленням рішення щодо ракет ATACMS президентом США: "Я вже розлючений від цих заголовків: "Адміністрація Байдена за крок від передачі". Як це? Передайте вже або не передавайте. Ну як так можна: ухвалюємо рішення, за крок до ухвалення рішення, ниточка, волосинка... Що це за ритуали такі складні? Якби ви одразу передали нам і такі ракети, і танки, і HIMARS, і F-16, то вже б Росію давно перемогли та багато наших хлопців залишилися б живі (і військових, і цивільних, які загинули від ракетних ударів)".

Сазонов пояснив, чому США не поспішають передавати Україні все необхідне для перемоги: "На словах вони нам допомагають, але якщо судити по справах, то все це дуже повільно. Мені здається, що насправді адміністрація Байдена все-таки намагається знайти якийсь компроміс із Росією. З Путіним чи без Путіна, але вони не хочуть швидкої перемоги України - хочуть, щоб усе це відбувалося поступово, щоб Росія здалася, грала за їхніми правилами проти Китаю, та тому дуже затягують і дуже повільно ці процеси йдуть".

Раніше Сазонов розкрив хитрий план росіян, який вони реалізують перед відходом із Криму.

Також Сазонов пояснив, чому тим, хто у Донецьку не чекає ЗСУ, пора пакувати валізи.

Нагадаємо, Сазонов прокоментував внесення змін до закону про мобілізацію.

Автор: Кирилл Сазонов

Останні новини