1 жовтня 2023, 23:25

Березовець пояснив, на що "приречені" Путін і Кім Чен Ин: "Були повідомлення..."

Офіцер ЗСУ Тарас Березовець переконаний, що поставки зброї та боєприпасів із Китаю до РФ точно будуть.

Березовець пояснив, на що "приречені" Путін і Кім Чен Ин: "Були повідомлення..."

Марк Фейгін запитав у Тараса Березовця, наскільки ймовірним є те, що Путін отримає зброю від Північної Кореї або від Ірану. У відповідь український журналіст повідомив, що, з високою часткою ймовірності, союзники РФ допоможуть у питанні постачання озброєння та пояснив, чому.

Думку Тараса Березовця можна дізнатися з його інтерв'ю для Марка Фейгіна на каналі YouTube.

Український політтехнолог озвучив свої умовиводи на тему того, чому Північна Корея допомагає Росії: "З огляду на те, що обидва диктаторські режими, і північнопорейський, і путінський, є за своєю суттю близнюками-братами. Якщо подивитися на устрій Північної Кореї, то вона є повністю "зліпком", "клоном" сталінського СРСР. І система устрою, і зовнішній вигляд самого Кім Чен Ина, устрій держави - це повний зліпок сталінської Росії. Хіба не туди, назад, у сталінізм Путін зараз тягне свою країну? Так що з цього погляду ці два режими приречені на співпрацю: у них немає ніякого іншого виходу".

При цьому офіцер ЗСУ поділився цікавою інформацією, вказавши на те, що на наших фронтах уже зустрічаються зразки північнокорейського озброєння: 

"Вони приречені на взаємне співробітництво та взаємну підтримку, тому, як мені здається, ми можемо з досить високою часткою потрапляння у десятку припустити, що ці поставки будуть, тим паче що були повідомлення від різних частин фронту про те, що як "сувеніри" (трофеї) потрапляла зброя з північнокорейським маркуванням, точніше, ця зброя була вироблена у Китаї, але маркування було північнокорейською армією. Як воно туди потрапило, незрозуміло, але принаймні ми знаємо про кілька випадків. В одному випадку йшлося про міни, а в іншому - про патрони до стрілецької зброї".



Раніше Березовець пояснив, чому Пригожин не рятував своє життя, розуміючи, що його доля вирішена.

Тим часом Березовець здивував заявою про те, як довго триватиме наступ ЗСУ.

Нагадаємо, Березовець пояснив, хто має відповісти за те, що Росія воює проти України нашою ж зброєю.

Автор: Тарас Березовец

Останні новини