10 жовтня 2023, 07:15

Світан попередив, які країни НАТО росіяни "запалять зсередини": "Не будуть відкрито нападати"

Військовий експерт Роман Світан розповів, у який спосіб Росія може спробувати напасти на країни Балтії.

Світан попередив, які країни НАТО росіяни "запалять зсередини": "Не будуть відкрито нападати"

Після Ізраїлю метою Путіна можуть бути країни Балтії, які він навряд чи намагатиметься відкрито захоплювати, бо це члени НАТО, але організувати там серйозні протестні рухи зсередини йому цілком під силу, припустив Роман Світан. Полковник запасу ЗСУ переконаний, що в очільника Кремля "великий апетит", пов'язаний з окупаціями чужих територій, який він намагатиметься задовольнити.

Прогноз Романа Свитана щодо того, які країни НАТО можуть бути наступними жертвами Путіна, можна дізнатися з відео на YouTube.

Військовий експерт пояснив, де найближчим часом може спалахнути конфлікт усередині країн НАТО, організатором якого є Росія: "Не будуть росіяни відкрито нападати на країну НАТО. Вони підготуються та "запалять" зсередини, а там є що "запалювати". Там у країнах Балтії вистачає проросійського елемента, який там і народився зокрема, тобто це та сама біда, як і в Україні. Саме на цьому (особливо на мовній проблемі) росіяни будуть розгойдувати внутрішній конфлікт, тим більше це вже апробований метод".

Тим часом офіцер запасу ЗСУ наголосив, у чому полягає хитрий план Путіна: "На розв'язання внутрішнього конфлікту, якщо його буде подано як внутрішній, а не як зовнішню агресію гібридну, на нього не відреагуєш військовими методами (підводний човен не буде розв'язувати питання внутрішнього конфлікту). Ось тут проблема, тому важливо не допускати самого внутрішнього конфлікту, а відсікати "метастази" цієї "пухлини" російської, яка розповзається зараз по світу".

Раніше Світан озвучив факт, який підтверджує, що "росіяни планують зменшити лінію фронту рази у три".

Також Світан пояснив, чому бетонні укріплення росіянам в обороні Токмака та Мелітополя не допоможуть.

Нагадаємо, Світан попередив росіян, які їхні дії спровокують "приліт бумеранга".

Автор: Роман Свитан

Останні новини