16 жовтня 2023, 19:30

Черник пояснив українцям, до чого нам, на превеликий жаль, потрібно ретельно готуватися

Військовий експерт Петро Черник попередив, що світ скоро здригнеться від низки військових конфліктів.

Черник пояснив українцям, до чого нам, на превеликий жаль, потрібно ретельно готуватися

Війна в Україні покладе початок численним бойовим зіткненням по всьому світу, висловив свою думку Петро Черник. При цьому полковник запасу ЗСУ звернув увагу українців на те, що важливо не боятися прийдешніх подій, а готуватися до них.

Інтерв'ю Петра Черника для "Апостроф TV" можна подивитися на каналі YouTube.

Офіцер ЗСУ озвучив свій невтішний прогноз на найближче майбутнє: "Якщо все це скласти в одну картинку, а багаті ніколи не поділяться з бідними, то, на превеликий жаль, а ніяких правил зараз не існує, на людство очікує величезний каскад воєн. На жаль, це сумно, але це так. Нам, українцям, потрібно ретельно до цього готуватися. Наша війна - це тільки іскра, яка спалахує. На жаль, така наша реальність".

Також військовий експерт відповів на запитання про те, як розгортатимуться події в Ізраїлі найближчим часом: "Там гаряче (вище +35 градусів температура повітря), та ми розуміємо, що техніка розжарюється, й особовому складу витримати таке неймовірно складно, а піхотними групами зачищення сектора Газа не буде. Протистояння ізраїльтян і палестинців - це війна цінностей, і немає жодних економічних складових. Вони б могли перетворити свою землю на рай, але вони цього не роблять. Це повноцінна війна ідеологій, і я впевнений на 100 %, що ця проблема не розв'яжеться в історичному контексті".


Раніше Черник попередив, початком яких більш масштабних і страшних подій у світі буде війна в Ізраїлі.

Крім того, Черник спрогнозував момент, коли почнеться каскадний обвал фронту.

Нагадаємо, Черник переконливо відповів Путіну, який заявив, що РФ переможе у війні на виснаження.


Автор: Петр Черник

Останні новини