16 жовтня 2023, 19:30

Черник пояснив українцям, до чого нам, на превеликий жаль, потрібно ретельно готуватися

Військовий експерт Петро Черник попередив, що світ скоро здригнеться від низки військових конфліктів.

Війна в Україні покладе початок численним бойовим зіткненням по всьому світу, висловив свою думку Петро Черник. При цьому полковник запасу ЗСУ звернув увагу українців на те, що важливо не боятися прийдешніх подій, а готуватися до них.

Інтерв'ю Петра Черника для "Апостроф TV" можна подивитися на каналі YouTube.

Офіцер ЗСУ озвучив свій невтішний прогноз на найближче майбутнє: "Якщо все це скласти в одну картинку, а багаті ніколи не поділяться з бідними, то, на превеликий жаль, а ніяких правил зараз не існує, на людство очікує величезний каскад воєн. На жаль, це сумно, але це так. Нам, українцям, потрібно ретельно до цього готуватися. Наша війна - це тільки іскра, яка спалахує. На жаль, така наша реальність".

Також військовий експерт відповів на запитання про те, як розгортатимуться події в Ізраїлі найближчим часом: "Там гаряче (вище +35 градусів температура повітря), та ми розуміємо, що техніка розжарюється, й особовому складу витримати таке неймовірно складно, а піхотними групами зачищення сектора Газа не буде. Протистояння ізраїльтян і палестинців - це війна цінностей, і немає жодних економічних складових. Вони б могли перетворити свою землю на рай, але вони цього не роблять. Це повноцінна війна ідеологій, і я впевнений на 100 %, що ця проблема не розв'яжеться в історичному контексті".


Раніше Черник попередив, початком яких більш масштабних і страшних подій у світі буде війна в Ізраїлі.

Крім того, Черник спрогнозував момент, коли почнеться каскадний обвал фронту.

Нагадаємо, Черник переконливо відповів Путіну, який заявив, що РФ переможе у війні на виснаження.


Останні новини