17 жовтня 2023, 14:52

"Виникне якийсь хаос", – Піонтковський озвучив сценарій, який найближчим часом "мають реалізувати США"

Іранське керівництво набагато божевільніше, ніж Путін, тому Іран потрібно негайно позбавити ядерної зброї, заявив Андрій Піонтковський.

Путін здатний тільки погрожувати ядерною зброєю, але не використовувати її. Іранське ж керівництво набагато божевільніше у цьому плані, тому Іран потрібно негайно позбавити ядерного потенціалу. І оскільки Захід зобов'язаний виграти у Четвертій світовій війні, то цілком імовірно, що скоро відбудеться "ядерна кастрація" Ірану.

Таку думку висловив російський опозиціонер, політолог і публіцист Андрій Піонтковський в інтерв'ю Василю Голованову, яке можна переглянути на YouTube-каналі "Фабрика новостей".

За словами експерта, Іран - це дуже тендітна держава, тому, після того як Захід ліквідує його ядерний потенціал і керівництво, там виникне якийсь хаос навколо влади. Потім об'єднана армія Туреччини й Азербайджану (Ердоган і Алієв домовилися про об'єднану армію) просто виконає свій обов'язок. Вона займеться питаннями безпеки братнього народу.

"Не секрет, що 30 млн іранців (приблизно 40% населення) - це азербайджанці, які давно вважають себе ущемленими в Ірані, - зазначив Піонтковський. - Там регулярно відбуваються певні заворушення. І ось Ердоган і Алієв (несподівані ситуативні союзники) реалізують свою історичну мрію. Формула Ердогана "один народ - дві країни" перетвориться на "один народ - три країни". Іранські азербайджанці з обіймами зустрінуть об'єднану турецько-азербайджанську армію. А що там буде на решті території Ірану, це вже нехай вони самі вирішують".

Потім аналітик ще раз підкреслив, що Іран дуже вразливий. І коли його буде виведено з гри, можна буде запускати ізраїльську армію у катакомби Гази.

"Ви уявляєте рівень мотивації та опору цих хамаських фанатиків, коли на їхніх очах зникнуть їхні спонсори, натхненники й організатори? Рівень втрат в ізраїльській армії буде на порядок меншим, якщо взагалі це не закінчиться капітуляцією", - спрогнозував Піонтковський.

Після цього експерт додав, що Захід просто зобов'язаний перемогти у Четвертій світовій війні та падіння Ірану буде колосальним ударом для РФ.

Раніше Андрій Піонтковський заявив, до чого призведе напад ХАМАС на Ізраїль: "Це серйозна помилка легіону зла".

Також Андрій Піонтковський озвучив реальну причину заборони на удари по території РФ: "Само по собі це жахливо".

Ще трохи раніше Андрій Піонтковський пояснив, чому загострилися польсько-українські відносини: "Витрати демократії".

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Останні новини