26 жовтня 2023, 14:08

"Медведєв вибовкав секрет Кремля", – Невзоров відреагував на публічну активність експрезидента РФ

Дмитро Медведєв озвучив конкретні кроки, що стосуються мобілізації у РФ, незважаючи на те що до виборів Кремль заборонив порушувати цю тему.

"Медведєв вибовкав секрет Кремля", – Невзоров відреагував на публічну активність експрезидента РФ

Заступник голови Ради безпеки РФ Дмитро Медведєв публічно висловився про комплектування Збройних сил РФ військовослужбовцями за контрактом у 2024 році. Зокрема, експрезидент РФ повідомив, що потрібно набрати ще 7 дивізій, 19 бригад, 49 полків, 1 флотилію й 1 армійський корпус.

"Ймовірно, йому, як привид батька Гамлету, з'явилася величезна тайгова шишка та повідомила, що саме така кількість (військових одиниць - ред.) потрібна для того, щоб піднятися на купу під Авдіївкою", - із сарказмом зауважив російський опозиціонер і публіцист Олександр Невзоров на своєму YouTube-каналі.

Також аналітик додав, що Медведєв мав би жити, як такса Рогозіна, в акваріумі зі спиртом або з горілкою, але оскільки його ненадовго залишили у сухому акваріумі, у нього почалися ломки, та він злісно вибовкав величезну державну таємницю РФ.

"Він повідомив, що саме йому, Медведєву, доручено доукомплектувати "Збройні слабкості РФ" усілякими там мобіками та зеками. Але ж було ж вирішено та суворо вказано: до виборів тему мобілізації та поповнення армії не порушувати. Але Медведєв, який посидів у пересохлому акваріумі, взяв і вибовкав таємницю про те, що мобілізація буде обов'язковою та що вона неминуча для перемоги у цій божевільній війні", - прокоментував Невзоров медведєвську заяву.

Раніше Олександр Невзоров розповів про перший бій, який Кремль легко виграв перед виборами: "У Росії ще міцні щелепи".

Нагадаємо, Олександр Невзоров порівняв РФ із чумою: "Вона звикла бути глобальним жахом серед народів".

Автор: Александр Невзоров

Останні новини