29 жовтня 2023, 22:24

Коваленко перерахував послідовність звільнення окупованих територій України

Військовий експерт Олександр Коваленко запевнив, що Донецьку область ЗСУ будуть деокупувати останньою.

Коваленко перерахував послідовність звільнення окупованих територій України

Жодного логічного пояснення тому, що росіяни активізувалися та намагаються за будь-яку ціну захопити саме Авдіївку, немає, вважає Олександр Коваленко. Військово-політичний оглядач групи "Інформаційний спротив" вважає, що взяття під контроль Авдіївки противнику нічого не дає, бо дійти звідти до Дніпра, як вони погрожують, їм точно не вдасться.

Інтерв'ю Олександра Коваленка можна подивитися на каналі YouTube.

Відомий український блогер пояснив, чому відчайдушні спроби росіян захопити Авдіївку йому здаються безглуздими: "Потрібно розуміти, що від Донецька до Авдіївки у середньому 5 км. Вони дев'ять років ішли ці 5 км. Від Авдіївки до Дніпра 200 км. Давайте уявимо собі цей їхній шлях на Дніпро. Також була версія, що з Авдіївки є загроза для наступу та звільнення Донецька Силами оборони України, але це притягнуто за вуха, бо найближчим часом хоч якихось планів зі звільнення Донецька немає".

Також Олександр Коваленко запропонував, у якій послідовності Сили оборони України звільнятимуть окуповані території: "Спочатку буде звільнена Запорізька область, потім лівобережна Херсонщина. Я навіть скажу так, що навіть тимчасово окупований півострів Крим, як на мене, буде звільнений раніше, ніж буде звільнений Донецьк, тому якось виправдовувати цю наступальну операцію у такий спосіб нераціонально та нелогічно. Це пропагандистський елемент виключно для росіян. Іншого пояснення немає".

Раніше Коваленко поділився своїм "передчуттям" успіху ЗСУ у несподіваному місці.

Також Коваленко назвав головну мету росіян, на досягнення якої вони кинуть усі резерви.

Нагадаємо, Коваленко озвучив єдиний спосіб зупинити наступ росіян біля Авдіївки.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини