2 листопада 2023, 07:26

Гончаренко натякнув, хто може піти з Офісу президента України на вимогу США: "За моїми даними..."

Народний депутат Олексій Гончаренко повідомив про те, що влада США висунула президенту України список вимог.

Гончаренко натякнув, хто може піти з Офісу президента України на вимогу США: "За моїми даними..."

Щоб Україна могла й надалі отримувати від США військову допомогу, політичному керівництву країни потрібно виконати низку вимог, повідомив Олексій Гончаренко. "Зеленському пред'явили список вимог і далі вказали, що це не прохання - це умови", - звернув увагу на важливий нюанс народний депутат.

Про це повідомляє на своєму YouTube-каналі Олексій Гончаренко.

Український політик озвучив важливу інформацію щодо можливих кадрових перестановок в Офісі президента України, які вимагає від нас влада США: "Написано, що ці умови стосуються самого топа президентської ієрархії. За моїми даними, йдеться про те, що сам Єрмак "токсичний" для американців. І Єрмак, і найближче оточення Зеленського, і вони ставлять питання саме у такому ключі, що такі люди на чолі країни - це проблема для продовження надання допомоги".

Також український політик прокоментував деякі важливі моменти зі статті про президента України, яка опублікована у виданні зі світовим ім'ям The Times: "Там ідеться про те, що Зеленський спеціально звільняв Рєзнікова перед поїздкою до США. У цьому була суть: показати очищення. Ще сказано, що це вже було надто пізно, враховуючи, що скандал розпочався ще на початку року та багато місяців ці скандали тривали з міністром оборони, а Резнікова не прибирали".

Раніше Гончаренко попередив про "критично важливі" для нас зміни у політиці США.

Також Гончаренко повідомив, хто та чому здійснює в Україні забезпечення ЗСУ замість Міністерства оборони.

Нагадаємо, Гончаренко відкрито заявив, що "пішло не так" на саміті НАТО.

Автор: Алексей Гончаренко

Останні новини