13 листопада 2023, 07:55

Гордон пояснив, "чому "путінці" хочуть завдати удару по Залужному, але не завдають"

Журналіст Дмитро Гордон обурився спробами всередині країни зганьбити чесне ім'я Головкома ЗСУ Залужного.

"Я знаю, хто такий Залужний, я знаю, чим Україна й українці зобов'язані Залужному, та коли його починають "покусувати" дріб'язково й гидко, то це викликає у мене обурення, - упевнено заявив Дмитро Гордон, а потім додав: Не лише тому, що вони хочуть "ударити" Залужного, Головнокомандувача українською армією, а й тому, що роблять це під час війни, коли ворог наступає. Це виглядає огидно".

Інтерв'ю Дмитра Гордона для Василя Голованова можна подивитися на каналі YouTube.

Відомий журналіст, не стримуючи емоцій, висловився з приводу планів керівництва РФ щодо Головкома ЗСУ Залужного: "Чому "путінці" хочуть завдати удару по Залужному, але не завдають, це зрозуміло. Усе тому, що вони зіткнулися не з таким типом командувача, як у них там усі ці Суровикіни (у них усі "обдаровані" начальники як на підбір "доблесні" спадкоємці маршалів Конєва, Жукова)".

Потім український блогер пояснив, у чому "феномен" Залужного, який не під силу розгадати росіянам: "Тут абсолютно новий тип людини, командувача, який навчався за натовськими стандартами, удосконалювався за натовськими стандартами, який розуміє, що таке війна, та вміє воювати, та дав їм відсіч (ви ж не порівнюйте Україну щодо можливостей), і Залужний воює з ними на рівних. Звичайно, це викликає дику озлобленість. Але всередині-то навіщо метушитися?"



Раніше Гордон пояснив, хто такий насправді професор Соловей, який оголосив про смерть Путіна.

Також Гордон назвав умову, за якої Скабєєва "завтра буде вихваляти Україну".

Нагадаємо, Гордон заінтригував українців натяком на довгоочікувані події.

Останні новини