30 листопада 2023, 12:34

"Вона ганьбить Зеленського", – Гордон люто висловився про Безуглу, назвавши її "нулем без палички"

Дмитро Гордон обурився нападками Мар'яни Безуглої на генерала Валерія Залужного та пояснив, хто вона така насправді, на його думку.

"Вона ганьбить Зеленського", – Гордон люто висловився про Безуглу, назвавши її "нулем без палички"

Нардепка від "Слуги народу" та заступниця голови комітету з питань національної безпеки, оборони та розвідки Мар'яна Безугла, яка заявила, що військове командування України, зокрема й генерал Залужний, повинні піти у відставку, має вже не перший конфлікт із військовими. Як розповів журналіст і військово-політичний оглядач Дмитро Гордон, вона навіть колись приїжджала до Сєвєродонецька та розповідала військовослужбовцям, як правильно потрібно воювати.

"Взагалі це приголомшлива історія, коли, користуючись популярністю Володимира Зеленського, до Верховної Ради під його прапорами проникла купа неосвічених, непрофесійних ідіотів, деякі з яких виявилися ще й войовничими", - сказав Гордон.

Потім журналіст обурився тим, що Безугла посміла нападати на Залужного, ганьбити тим самим Зеленського та розхитувати єдність влади, армії та народу під час війни.

"Хто вона така взагалі? Нуль без палички. І вона вже розповідає, що Залужному потрібно піти. Я думаю, СБУ перевірить Мар'яну Безуглу, чи не з подачі російських ФСБшників вона все це несе. Ти що твориш? Ти чому Зеленського підставляєш? Тебе ж асоціюють із ним. Як так можна взагалі?" - із гнівом висловився Гордон.

Після цього експерт наголосив, що якщо у президента України є запитання до Головнокомандувача ЗСУ, то вони сядуть удвох і як дорослі чоловіки поставлять одне одному запитання й отримають на них відповіді. І вже явно не Мар'яна Безугла має вказувати Залужному, що йому робити.

Нагадаємо, Мар'яна Безугла звинуватила Залужного у "замовних статтях" і "занепокоєнні про рейтинги".

Раніше ми повідомляли, що проти Мар'яни Безуглої виступили навіть колеги зі "Слуги народу", запропонувавши конкретне покарання за нападки на генерала Залужного.

Пропонуємо дізнатися, що означає мовчазна відповідь Залужного на звинувачення Безуглої, на думку Олександра Мусієнка.

Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини