26 грудня 2023, 07:25

Коваленко пояснив, чому потрібно повертати з-за кордону в Україну не тільки чоловіків, а й жінок

Олександр Коваленко висловив своє обурення тим, що у період війни багато українців відсиджуються за кордоном.

Коваленко пояснив, чому потрібно повертати з-за кордону в Україну не тільки чоловіків, а й жінок

Якщо 2024 року буде мобілізовано близько 500 тис. українських чоловіків, то з'явиться багато робочих місць, які потрібно буде кимось заповнювати, та для цієї мети є сенс повернути частину тих, хто виїхав із країни після початку повномасштабного вторгнення, переконаний Олександр Коваленко.

Пропозицію Олександра Коваленка щодо того, кого варто повернути з-за кордону в Україну та навіщо, можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Популярний блогер не зміг стримати емоцій, коли говорив про тих українців, які виїхали з країни майже два роки тому, хоча їхнє житло не зруйноване, бо вони жили у тилових районах. Злий Одесит пропонує таких громадян України повертати додому, щоб вони могли приносити користь Україні, а не вдавати, що вони патріоти на відстані.

Олександр Коваленко пояснив, кого саме потрібно змусити повернутися в Україну: "Звісно, якщо ми говоримо про чоловіків, яких потрібно повернути з-за кордону, то навряд чи людина, яка тікає від свого обов'язку захищати свою країну, буде гарним бійцем і військовослужбовцем, але вона може у тиловій Україні працювати на економіку, саме тому їх потрібно повертати, та це стосується не тільки чоловіків, а й жінок. Якщо вони не проживають, наприклад, біля лінії бойового зіткнення, не втратили житло, та вони живуть за сотні кілометрів від лінії фронту у безпечній тиловій зоні, то що вони забули у Німеччині, в Італії, в Іспанії?"



Раніше Коваленко назвав країни, які першими постраждають від РФ, якщо Путіна не зупинять.

Також Коваленко розповів, на якому напрямку зараз розгортаються "унікальні події".

Нагадаємо, Коваленко розкрив план "Б" російського командування на випадок, якщо вони не зможуть захопити Авдіївку.

Автор: Александр Коваленко (Злой Одессит)

Останні новини