30 грудня 2023, 22:07

Генерал ЗСУ Марченко протверезив противників мобілізації жорсткою правдою: "Це 100%"

Генерал-майор ЗСУ Дмитро Марченко пояснив українцям, що ми зараз воюємо за майбутнє наших дітей.

Генерал ЗСУ Марченко протверезив противників мобілізації жорсткою правдою: "Це 100%"

Борислав Береза попросив Дмитра Марченка висловити думку з приводу мобілізації в Україні та пов'язаних з нею страхами у наших громадян. Генерал ЗСУ не вимовляв пишномовних слів про обов'язок перед Батьківщиною, але дав чітко зрозуміти кожному, чому важливо йти та захищати Україну просто зараз.

Думку Дмитра Марченка про мобілізацію можна дізнатися з відео на каналі YouTube.

Бойовий генерал упевнено заявив: "По-перше, ми маємо розуміти, що у нас у країні йде війна (не АТО, не "СВО", а війна). Як ви розумієте, у будь-якій країні під час війни мобілізують усі резерви, які можуть долучитися до опору для відстоювання своїх територій, тож це, скоріше, питання особистої відповідальності людей, які мають розуміти, що якщо ми програємо цю війну, то наші діти будуть змушені жити як раби та ніхто до них не ставитиметься нормально".

"Якщо хтось думає, що потрібно сісти за стіл переговорів, закінчити цю війну та ми знову житимемо, як ми жили, поспішу розчарувати: ми вже не житимемо, як ми жили. Це 100%, тобто нас Росія вже сприймає як другосортний народ, і вони ніколи не будуть до нас ставитися з повагою. Ми повинні відстояти свої інтереси, свої кордони та відстояти свою країну. Це має розуміти все суспільство. Для цього ми маємо згуртуватися та пояснювати це нашій чоловічій половині населення", - наголосив важливий момент Дмитро Марченко.


Раніше генерал Марченко сказав, куди піти тим, хто закликає до мирних переговорів.

Нагадаємо, генерал Марченко попередив про затяжний конфлікт.

Автор: Сеть

Останні новини