31 грудня 2023, 20:19

Жорін попередив українців, що нам готує 2024 рік: "Будьте реалістами та будьте сильними"

Майор ЗСУ Максим Жорін привітав українців із Новим роком і попередив про те, що на нас чекає у 2024-му.

Жорін попередив українців, що нам готує 2024 рік: "Будьте реалістами та будьте сильними"

Свій передноворічний пост Максим Жорін почав не надто весело: "Не люблю жити минулим, тому не хочу писати про підсумки 2023-го - краще планувати 2024-й. Від нього слід чекати ще більших випробувань, але для країни у стані війни, для країни, яка хоче перемогти, це нормально".

Прочитати привітання Максима Жоріна з Новим роком можна у його Telegram-каналі.

Досвідчений військовий розповів, від чого, на його думку, залежить безпосередньо наша перемога над росіянами: "Я все ще впевнений, що головний фактор перемоги - це наш характер. Нація, яка одного разу усвідомила себе не гречкосіями, а воїнами, не має права повернутися назад. Попри те, що хтось тікає на надувних матрацах за кордон, водночас до рекрутингового центру Третьої штурмової щодня приходять добровольці. Сподіваюся, що все більше українців згадуватимуть, хто вони насправді".

Потім майор ЗСУ протверезив правдою про жорстку реальність: "Важливо відійти від мрій про "літо у Криму", щоб очікування не перетворювалися на розчарування. Українцям потрібен тверезий погляд на реальність і дії, щоб мрії ставали цією реальністю. Будьте реалістами та будьте сильними у новому році!"

Раніше Гордон жорстко й емоційно "привітав" росіян із Новим роком.

Автор: Сеть

Останні новини