29 січня 2024, 15:34

Дикий озвучив хитрий хід, який змінить позицію Орбана щодо України раз і назавжди: "Це неможливо приховати"

Аналітик Євген Дикий напівжартома запропонував налякати Угорщину, яка сподівається забрати собі частину території України.

Дикий озвучив хитрий хід, який змінить позицію Орбана щодо України раз і назавжди: "Це неможливо приховати"

Немає сумнівів, що ультраправі сили Угорщини та Румунії поклали око на українські території та сподіваються їх роздобути після перемоги РФ у війні, повідомив Євген Дикий. При цьому військовий аналітик зазначив, що західні політики, які підтримують Путіна, сподіваються на завершення війни в Україні до кінця поточного року. Вони розраховують на допомогу Трампа у вирішенні цього питання, який, на їхню думку, переможе на виборах у США.

Інтерв'ю Євгена Дикого для телеканалу "Прямий" можна подивитися на YouTube.

Ветеран АТО нагадав подію перших днів після повномасштабного вторгнення в Україну: "Хочу нагадати, що 25 лютого 2022 року армія Угорщини стояла у бойових порядках на нашому кордоні. Вони стояли на кордоні, та це неможливо приховати, тому навіть Орбан був змушений це визнати. Він розповідав нам казочку "про білого бичка", що вони готувалися приймати величезну лавину біженців і тому підняли армію, щоб організовувати гуманітарну операцію. Тільки вони чомусь стояли на березі Тиси з понтонними мостами. Це дуже схоже на "гуманітарну операцію", та будь-який військовий скаже, що саме так стримується потік біженців. Ми знаємо, що заяви озвучують ультраправі, але у реальності Орбан зовсім не проти роздобути Закарпатську область".

Після цього Євген Дикий пояснив, як ми можемо вплинути на позицію Орбана щодо України: "У відповідь на це я б зробив "витік" у пресу як частину нашого військового плану, що ми робитимемо у разі програної війни. Що у разі програної війни останній указ для нашої мільйонної армії буде зайти в Угорщину та забезпечити розміщення там 30 тис. українських біженців. Я б хотів подивитися, як армія Угорщини, яка складається з 40 тис. багнетів, що вона зможе цьому протиставити".

Автор: Сеть

Останні новини