11 березня 2024, 15:19

Якубець пояснив, чому важливо не допустити введення військ НАТО в Україну: "Це найбільш важкий і гіркий варіант"

Полковник ЗСУ Іван Якубець нагадав, що західні війська увійдуть на територію України у крайньому разі.

Якубець пояснив, чому важливо не допустити введення військ НАТО в Україну: "Це найбільш важкий і гіркий варіант"

Для України важливо давати гідну відсіч росіянам самостійно, не дозволяючи окупантам захоплювати нові території, заявив Іван Якубець. Потім полковник ЗСУ пояснив: НАТО введе війська за умови, якщо ситуація на фронтах буде критичною, а це значить, що на них не тільки не варто розраховувати, а й важливо не допустити подібного розвитку ситуації.

Свою думку Іван Якубець висловив в ефірі телеканалу "Прямий" на YouTube.

Екскомандир Аеромобільних військ України висловив свою точку зору з приводу перемоги Трампа на виборах у США: "Історія Байден і Трамп. Якщо Трамп прийде до влади, то все може на 180 градусів розвернутися та все на цьому. Я підтримую багато тез щодо того, що робитиме Трамп, якщо прийде до влади, але нам не варто забувати, що Путін Трампа не вважає серйозною особою, яка буде йому протистояти. Це вже було не раз, коли він навіть був президентом".

Потім Іван Якубець наголосив: введення військ блоку НАТО в Україну відбудеться тільки тоді, коли у ЗСУ явно не буде сил протистояти ворогу, а це означає, що нам ніяк не можна допустити нічого подібного: "Я думаю, що Трамп дуже швидко розіб'є собі лоб або ніс об Путіна, але нам важливо не те, що він собі щось розіб'є: нам дуже важливо, щоб до цього не дійшло. Точно так само нам не можна допустити введення військ НАТО на територію України, тому що це буде для нас найважчий і найгірший варіант: вони вже будуть рятувати залишки нашої країни".


Автор: Сеть

Останні новини