26 березня 2024, 12:00

"Теракт спрацював проти Путіна", – Березовець озвучив несподівану версію того, що сталося у "Крокусі"

Російські спецслужби могли спеціально не запобігати теракту у Підмосков'ї, щоб підставити Путіна, зазначив Тарас Березовець.

"Теракт спрацював проти Путіна", – Березовець озвучив несподівану версію того, що сталося у "Крокусі"

Усі знають, що західні уряди намагалися запобігти трагедії у ТРЦ "Крокус Сіті Хол". Посольства США, Великої Британії, Німеччини, Чехії та інших держав попереджали саме про такий терористичний акт, ба більше, говорили, що це може статися у концертному залі з великим скупченням людей. Виходячи з цього виникло дві ключові версії. Перша полягає у тому, що російські спецслужби банально проспали цей теракт, а друга - у тому, що ФСБ використала це як спецоперацію проти Заходу та власних громадян.

Але є й третя версія - конспірологічна, заявив політолог і військовослужбовець Тарас Березовець в ефірі "24 каналу". Її суть полягає у тому, що російські спецслужби підставили диктатора, тобто вони знали та володіли всією інформацією, але при цьому сприяли трагедії.

"Цей теракт спрацював проти Путіна, - зазначив експерт. - У будь-якому разі для багатьох росіян стало очевидним: вони більше не живуть у безпеці, незважаючи на те, що обміняли свою свободу та права на умовну безпеку (суспільний договір росіян із Путіним - ред.). Усе це абсолютно зруйнувалося. Ми бачимо, що росіян вбивають так само безжально, як це було у Беслані, Буйнакську, на Каширському шосе".

Тепер рівень довіри до Путіна буде набагато меншим, ніж 20 років тому на початку його першої президентської каденції, коли він вимовив свій знаменитий мем "Будемо мочити їх у сортирі".

"Вийшло так, що мочити у сортирі довелося простих росіян, адже саме у публічних туалетах "Крокус Сіті Хол" знайшли свій останній притулок десятки росіян. Вони просто померли, задихнувшись від чадного газу", - сказав Березовець.

Нагадаємо, Гаррі Каспаров вказав на важливий момент, який прямо вказує на винних у теракті у Підмосков'ї: "Багато хто не помічає цього".

Раніше Олег Жданов пояснив, у яку безглузду ситуацію потрапив Путін після теракту у "Крокус Сіті".


Автор: Тарас Березовец

Останні новини