6 квітня 2024, 17:40

"Не живуть самі й іншим не дають", – Казанський відреагував на відео з водою до дахів будинків у російському Орську

У Мережі з'являється дедалі більше кадрів, знятих у російському місті Орську, з жахливою ситуацією, що сталася через безвідповідальне ставлення влади країни до власного населення.

"Не живуть самі й іншим не дають", – Казанський відреагував на відео з водою до дахів будинків у російському Орську

Кадри, опубліковані російським пропагандистським ресурсом РІА "Новости" про події в Орську, у своєму ТГ-каналі прокоментував відомий український блогер і журналіст Денис Казанський.

Так, коментуючи відео підтопленого через прорив дамби міста Орська, Денис Казанський заявив:

"На кадрах місто Орськ (Росія). Російська влада витратила мільярди для того, щоб бомбити мирні міста з населенням в Україні замість того, щоб пустити ці кошти на зведення нормальної дамби. Ось її і прорвало, після чого все затопило".

Крім того, Денис Казанський зазначив, що росіяни й самі не живуть нормально, й іншим не дають такої можливості, назвавши цей народ "кінченою худобою".


Як Путін "рятує" українські міста, витрачаючи на це мільярди доларів

Водночас Казанський опублікував відео, на якому можна побачити, як насправді російський диктатор Путін за мільярди доларів платників податків Росії "рятує" міста чужої для себе та росіян країни, замість того щоб ці гроші витратити на інфраструктуру міст РФ і поліпшення життя власних громадян.

На кадрах зображена Адвіївка, яку росіяни під час ведення бойових дій проти Збройних сил України повністю знищили, перетворивши її на "місто-привид" - населений пункт, у якому не залишилося жодного вцілілого будинку.

Примітно, що такої думки про згубний для України та всього нашого населення вплив путінського "порятунку" дотримується далеко не один Денис Казанський.

Також про це написано й у соціальній мережі X ("Твіттер"), де користувач 1₵wise зазначає, що вчасно Росія може тільки Україну бомбити, а своєю країною опікуватися у місцевої влади часу немає.

У пості, оприлюдненому вищевказаним користувачем, ідеться про те, що російська прокуратура зробила заяву про прорив дамби в Орську. Зокрема, у повідомленні йдеться про те, що дамбу прорвало через несвоєчасно вжиті заходи щодо її підтримання.

Нагадаємо, російські Орськ та Оренбург почали йти під воду внаслідок прориву дамби.

Також у зону підтоплення в Орську могли потрапити близько 11 тисяч осіб.

Автор: Денис Казанский

Останні новини