16 травня 2024, 07:57

Коваленко навів докази того, що Керченський міст окупанти використовують у військових цілях

Коваленко не згоден із думкою деяких аналітиків, що Керченський міст більше не використовується окупантами для перевезення озброєнь.

Не так давно низка західних ЗМІ опублікувала матеріал про те, що Кремль нібито не використовує у військових цілях Керченський міст.

Військовий експерт Олександр Коваленко на своїй сторінці у соцмережі довів протилежне, навівши цілу низку доказів.

Залізницею, яку будує ворожа армія з Криму до Ростова через Донбас, не провезти велику кількість військової техніки й обладнання. Дуже часто партизани з руху "Атеш" публікують фото з Криму, на яких видно багато військової техніки. Коваленко впевнений, що вона потрапила на півострів не з неба.

Перевезення військової техніки Керченським мостом триває. А Коваленко здивований деякими OSINT-аналітиками, які у цьому питанні повинні розбиратися набагато більше, ніж середньостатистичний споживач інформації.

Окупанти перевозять по мосту цистерни з пальним для військової техніки, а пасажирські поїзди використовують для перевезення особового складу ЗС РФ.

Крим відігравав і відіграватиме роль транзитного, логістичного вузла, поки існує Керченський міст. Жодна нова логістична гілка не зможе працювати 24 години на добу, саме тому міст необхідно і далі атакувати, вважає Коваленко.

Раніше OSINT-аналітики знайшли нові шляхи доставки військової техніки на окуповану територію.

Нагадаємо, Коваленко вже не раз спростовував думку деяких експертів про те, що окупанти більше не використовують Керченський міст у військових цілях.

Останні новини