31 травня 2024, 10:36

"Пліч-о-пліч з українцями", – Пономарьов розповів, коли очікувати наступного рейду Легіону на територію РФ

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов розповів, що сьогодні роблять російські добровольці, та відповів на запитання, коли буде наступний рейд до Росії.

"Пліч-о-пліч з українцями", – Пономарьов розповів, коли очікувати наступного рейду Легіону на територію РФ

План російських добровольців з Легіону "Свобода Росії" та "РДК" залишається незмінним: взяти Москву, знищити Путіна та путінізм і поміняти владу у РФ. Але поки триває путінський наступ, "легіонери" виконують актуальні завдання на фронті пліч-о-пліч з українцями під Вовчанськом і у районі Часова Яру.

Про це повідомив лідер силового крила російської опозиції, політичний представник "Свободы России" Ілля Пономарьов в інтерв'ю Анастасії Федір для YouTube-каналу "Фабрика новостей".

За словами опозиціонера, тільки коли ворога буде відкинуто з території України, відбудеться контрнаступ добровольців у бік РФ. "Але головне питання полягає у тому, коли ми будемо здатні звільнити певний шматок російської території, щоб там можна було оголосити новий уряд і підняти біло-синьо-білий прапор на постійній основі, адже рейди мають тимчасовий характер, а для того щоб можна було контролювати територію постійно, на жаль, потрібна західна зброя", - зазначив Пономарьов.

Насамперед російські добровольці потребують артилерії, додав політик. По-іншому легіонерів будуть просто знищувати артилерійським вогнем путінські солдати.

"Немає жодного сенсу підставляти людей під вогонь і втрачати їх", - наголосив опозиціонер.


Автор: Илья Пономарев

Останні новини