8 червня 2024, 16:40

Пономарьов назвав годину "Х", коли у Москві на вулиці вийдуть мільйони людей проти Путіна: "А потім нам виносять..."

Російський опозиціонер Ілля Пономарьов заявив, що звільнення Росії від путінського режиму почнеться з Москви.

Пономарьов назвав годину "Х", коли у Москві на вулиці вийдуть мільйони людей проти Путіна: "А потім нам виносять..."

Ілля Пономарьов змалював своє бачення визвольного походу російських добровольців на Росію: "Я, скоріше, вважаю, що тут проблема спіймати момент, бо я не вірю у поступальні розширення зони контролю (спочатку ми зайшли до Бєлгорода, а потім пішли на Воронеж, а потім наші загони підійшли до Тули, а потім нам виносять ключі від Москви). Я вважаю, що Москва буде не останнім, а першим містом, з якого ми почнемо, тобто я вважаю, що той сценарій, який продемонстрував Пригожин, - це той сценарій, який особисто у мене був у голові з самого початку".

Інтерв'ю Іллі Пономарьова для Олесі Бацман можна подивитися на каналі YouTube.

Російський опозиціонер висловив припущення, що добровольчий корпус не зустріне опору силовиків у РФ: "Я не вважаю, що всі ці Росгвардіі будуть захищатися: я думаю, що вони перед обличчям організованої сили просто зникнуть. Уся армія і так перебуває на території України, та тому я не бачу, хто б там чимось захищався. Я бачу завдання цих силових підрозділів, які перебувають в Україні, у момент "Х" потрапити до Москви, придушити поліцію та дати можливість широкому громадянському руху вийти на вулиці, а далі він усе зробить сам, просто зараз він боїться, бо виходять поліцейські з кийками і всіх розганяють".

"Це замкнуте коло: люди поліцію бачать і тому не виходять, а поліцейські беруть участь, оскільки бачать, що бере участь мало. Коли поліцейських не буде, то у Москві вийдуть мільйони людей на вулиці. Там люди налаштовані антивійськово, та їх досить багато, тому стоїть завдання придушити поліцію", - підкреслив Ілля Пономарьов.

Автор: Илья Пономарев

Останні новини