8 червня 2024, 20:18

Ігаль Левін заявив, що "альфа-хижаком на цій планеті" є не Росія: "Не просто малює лінії"

Ігаль Левін вважає, що НАТО приспав пильність Путіна, щоб потім надати Україні все необхідне.

Ігаль Левін заявив, що "альфа-хижаком на цій планеті" є не Росія: "Не просто малює лінії"

Ігаль Левін нагадав погрози росіян, які вони так і не задіяли: "Я пам'ятаю, коли будуть удари по Криму, то почне вся зброя знищуватися, яка буде йти в Україну, там, де кордон Польщі з Україною. Росіяни погрожували, що нічого не доїде, що будуть застосовані бомби та ядерна зброя, аж до того, що електромагнітний імпульс вирубить усі радари НАТО. Багато вони говорили, стрясали повітря".

Про це Ігаль Левін розповів в ефірі "Апостроф TV" на YouTube.

Військовий аналітик навів як приклад, що говорили американці з приводу війни в Україні та що у результаті вони зробили: "Що говорили американці? Не потрібно ескалувати, мир, дружба, давайте всі дружити, потрібно захиститися, ми не хочемо воювати, ми не хочемо нападати на Росію. Це прямо суцільні цитати. І що у кінцевому підсумку відбувається? Відбувається те, що зараз МЛРС летять на голови російських солдатів на території Росії, тобто американська передова зброя завдає ударів по росіянах, і це вже реальність. Це не ІПСО, не байки, не українська пропаганда, а просто факти".

"Що ми бачимо? Що у нас, з одного боку, одна країна просто кричала та махала руками, стрясала повітря, а виявилася просто блазнем гороховим. При цьому друга сторона (США), вона просто або мовчала, або взагалі говорила, що вона за мир, а у підсумку просто за короткі строки офіційні особи у Вашингтоні дуже швидко, за дуже короткі строки, за їхніми мірками, погодили цей дозвіл: Україні завдавати ударів по території РФ. Це вказує на те, хто у нас є альфа-хижаком на цій планеті та хто не просто стрясає повітря та малює лінії, якщо треба, то може бити там, де він хоче та коли хоче", - резюмував Ігаль Левін.

Автор: Игаль Левин

Останні новини