9 червня 2024, 18:53

Снєгирьов розкрив правду про ситуацію на фронті, спростувавши деяку інформацію: "Готуйтеся до капітуляції"

Військовий експерт Дмитро Снєгирьов попередив українців про те, що у росіян достатньо сил і засобів для наступу.

Снєгирьов розкрив правду про ситуацію на фронті, спростувавши деяку інформацію: "Готуйтеся до капітуляції"

Дмитро Снєгирьов обурився інформацією, яку поширюють деякі західні ЗМІ про те, що Україні незабаром доведеться сідати за стіл переговорів із РФ, оскільки перейти у наступ ЗСУ не мають жодної можливості. Військовий експерт запевнив, що ці заяви, найімовірніше, російська ІПСО, тазапропонував узагалі перестати цитувати іноземну пресу.

Інтерв'ю Дмитра Снєгирьова для телеканалу "Прямий" можна подивитися на каналі YouTube.

Військовий експерт емоційно висловився щодо публікацій у західних ЗМІ, де йдеться про те, що Україна опинилася у патовій ситуації: "У мене перше запитання: про який контрнаступ ідеться? Країни Заходу створили умови для успішного його характеру проведення (передали літаки, врахували досвід попереднього літнього контрнаступу)? Можливо, у ЗСУ є у достатній кількості техніка для розмінування? Ні? 20%, як і було? Тоді про який контрнаступ вони говорять? Це чергова ІПСО з метою показати: бачите, ми вимагаємо контрнаступ, а українська сторона не може перейти у контрнаступ, тому готуйтеся до капітуляції шляхом територіальних поступок з боку України".

Потім Дмитро Снєгирьов повідомив, що ситуація на фронті важка: "Хочу ще раз наголосити, що ситуація складна та не можна розділяти якісь окремі напрямки. На Півдні відбувається передислокація особового складу та посилення присутності російських окупаційних військ. Ще раз наголошую: в окупантів, на жаль, є достатня кількість живої сили, щоб мати змогу компенсувати втрати у живій силі та, відповідно, планувати наступальні операції тактичного рівня. Це стосується і Півдня".

Автор: Сеть

Останні новини