12 червня 2024, 16:12

Піонтковський назвав єдиний вихід із війни для Путіна, який Україна не має допустити

Андрій Піонтковський запевнив, що остання надія глави Кремля – перемир'я за корейським сценарієм.

Піонтковський назвав єдиний вихід із війни для Путіна, який Україна не має допустити

Визнати поразку Путін не може, оскільки цим він підпише собі вирок, але й перемогти йому не до снаги, тому залишився тільки один варіант - заморозити конфлікт за принципом корейського сценарію, повідомив Андрій Піонтковський.

Інтерв'ю Андрія Піонтковського для "Фабрики новин" можна подивитися на каналі YouTube.

Свою відповідь на запитання, як глава Кремля може вийти із ситуації, що склалася, коли перемогти не вдасться, політолог почав так: "Путіну потрібно змусити Україну піти на так званий корейський варіант. По-перше, Україна ніколи на це не погодиться. Розумієте, у чому справа, якби була нескінченна лінія фронту, то без дронів капітальний прорив цієї лінії був би неможливий, але це сучасна, а не Друга світова війна".

"Якби не існувало Криму, який грудкою у горлі душить росіян, то був би сенс подумати про корейський варіант з точки зору збереження життів, оскільки війну на виснаження можна вести скільки завгодно. Але у нас є Крим. Як можна погоджуватися на "Північну Корею", коли у нас на столі лежить сценарій повного звільнення Криму. За два тижні їх буде викинуто з Криму", - пояснив публіцист.

Потім Андрій Піонтковський впевнено заявив: "Ми розуміємо, що це політична катастрофа для Путіна, а потім падіння режиму та закінчення війни. У нас є ключ до перемоги, а у росіян його немає. Коли у нас є ключ до перемоги, смішно схиляти нас до корейського варіанту".


Нагадаємо, Піонтковський розповів, до чого готується Путін, звільняючи Шойгу.

Автор: Андрей Пионтковский

Останні новини