18 червня 2024, 15:08

Російські військові опинилися у патовій ситуації на Харківщині – Коваленко

На Харківському напрямку російське угруповання перебуває далеко не у кращому становищі, вважає військовий блогер Злий Одесит.

Російські військові опинилися у патовій ситуації на Харківщині – Коваленко

Російські окупаційні війська, які прагнуть підійти ближче до Харкова, щоб "кошмарити" жителів обласного центру постійними артилерійськими обстрілами, застрягли на півночі та сході регіону, опинившись у патовій ситуації, вважає український журналіст, блогер, військово-політичний оглядач Олександр Коваленко (Злий Одесит), передає Youtube-канал Oboz.ua.

Аналітик переконаний, що росіяни зараз не можуть нічого домогтися своїм розпіареним "наступом на Харків", але водночас і не можуть відступити через репутаційні втрати, які обов'язково настануть унаслідок їхнього відходу.

"Росіяни зараз у ситуації, м'яко скажемо, патовій. З одного боку, вони забрали б увесь цей перекинутий у Бєлгородську область РФ і Харківську область України ресурс і відправили туди, де він був, щоб посилити наступальні дії саме за цими напрямками. З іншого боку, це репутаційні втрати", - підкреслив він.