20 червня 2024, 07:00

"Путін перетворився на агента Китаю", – Сергій Пархоменко

Диктатор РФ Володимир Путін, перебуваючи у скрутному становищі, посилює Китай.

"Путін перетворився на агента Китаю", – Сергій Пархоменко

Російський диктатор Володимир Путін продовжує посилювати геополітичну вагу Китаю. Сьогодні він є повноцінним агентом Пекіну.

Таку думку висловив російський видавець, журналіст Сергій Пархоменко, коментуючи візит Путіна до Північної Кореї, передає Діалог.UA.

Він зазначив, що на тлі цієї поїздки з'явилося багато міркувань про те, чи передасть Росія КНДР ядерну зброю або технології. І головним вигодонабувачем цієї історії є аж ніяк не Росія, а її "старший брат" Китай.

"Неможлива передача ядерних технологій, а тим більше ядерної зброї КНДР без дозволу Китаю", - заявив російський журналіст.

Він зазначив, що Заходу та великим східним гравцям тепер доведеться шукати компроміси та намагатися домовитися з Пекіном, щоб він не дав такого дозволу. Фактично Путін вручив у руки Сі колосальний важіль тиску та шантажу.

"Знову Китай виявляється ключовою, вирішальною силою у цій проблемі. Щось таких ситуацій забагато останнім часом. Путін наскладав їх своїми руками... Ще один сюжет, у якому весь світ залежатиме від Китаю... Путін поводиться так, наче він агент Китаю, наче він працює на Китай. Він поводиться так, нібито розширення геополітичного впливу та збільшення геополітичної ваги Китаю є його стратегічним завданням. Що за цим? Дурість? Нерозуміння? Чи це фол останньої надії, розуміння, що у нього немає жодного іншого виходу, інакше знищать, доводиться працювати на великого китайського дядька? Але факт залишається фактом: Путін працює на Китай. Він ставить Китай у становище арбітра, наглядача та гаранта цієї ситуації. Це нова річ, її раніше не було. Путін це створив, організував на порожньому місці", - розповів Пархоменко.

Він констатував, що це ключовий підсумок візиту диктатора РФ у Пхеньян.

Раніше повідомлялося, що Путін у статті про КНДР звернувся до відомих пропагандистських наративів.

Редакція сайту не несе відповідальності за зміст блогів. Думка редакції може відрізнятися від авторської.

Автор: Сеть

Останні новини