24 червня 2024, 08:00

Фейгін повідомив, до якої хитрості вдасться Путін, "щоб Україну йому просто здали"

Відомий юрист Марк Фейгін розповів про "багатоходівку" глави Кремля, мета якої – захоплення України.

Фейгін повідомив, до якої хитрості вдасться Путін, "щоб Україну йому просто здали"

На думку Путіна, якщо у світі спалахуватимуть нові військові конфлікти, то є шанс, що Захід переключить свою увагу та буде менше допомагати Україні, повідомив Марк Фейгін. Правознавець пояснив, що саме з цією метою очільник Кремля озвучив інформацію про наявність ядерної зброї у Північної Кореї, намагаючись налякати Південну Корею та змусити світ напружитися в очікуванні нової війни.

Інтерв'ю Марка Фейгіна для "24 каналу" можна подивитися на YouTube.

Російський опозиціонер озвучив свою точку зору з приводу хитрого плану, який намагається реалізувати диктатор: "Лише Путін задіює ядерну риторику та фактично шантажує, більше ніхто. Йому вигідно перебувати саме у  такій ситуації. Простий приклад: ось він їде до Північної Кореї, яка володіє ядерною зброєю, на своїй підсумковій пресконференції підсумкової робить якісь заяви у бік Південної Кореї. Зрозуміло, що Путіну вигідно спровокувати Північну Корею (Пхеньян) до нападу на Південну Корею (на Сеул), щоб іще один осередок війни був, і для цього, зокрема, використовують ось ці тези про володіння ядерною зброєю Північною Кореєю зокрема".

"Зрозуміло ж, що глибинно Путіну важливо, щоб світ опікувався іншими питаннями, а не Україною, а Україну йому просто здали. Йому важливо домогтися всіх своїх цілей без застосування ядерної зброї, використовуючи тільки як привід можливість її застосування. Путіну важливо продовжувати отримувати "дивіденди" від цієї дискусії (він виводить усіх на переговори), а зараз він озвучив цей план. План абсолютно незастосовний, як мінімум тому що у ньому немає суверенітету України, тобто пожертвувати треба всім. А що натомість?" - підкреслив Марк Фейгін.


Автор: Марк Фейгин

Останні новини