7 липня 2024, 15:28

Портников припустив, хто може спровокувати Путіна вдарити там, де ніхто не очікує

Віталій Портников висловив свою точку зору з приводу того, як Трамп із Путіним можуть розпочати Третю світову війну.

Віталій Портников пояснив, якого прорахунку може припуститися Трамп, не враховуючи особливостей української нації: "Хто сказав, що українці не будуть далі чинити опір, це буде такою плямою на репутації Трампа, про розміри якої він зараз навіть не здогадується, бо, як будь-який такого роду самовдоволений, самозакоханий діяч, він бачить у дзеркалі лише себе та не розуміє, що таке люди. Адже це теж може статися".

Інтерв'ю Віталія Портникова для Євгена Кисельова можна подивитися на каналі YouTube.

"Україна існує як держава саме тому, що це завжди відбувалося, що є люди, які готові "плюнути" і на Януковича, і на Путіна, і на Трампа будуть готові "плюнути". Просто Трамп буде президентом демократичної країни, та може виявитися, що до цього "плювка" долучиться ще велика кількість його співвітчизників, що будуть такі самі проблеми у Конгресі, що демократи підтримуватимуть цю позицію України, що це може призвести до серйозної кризи у самих Сполучених Штатах. До речі кажучи, така позиція призведе до масових жертв серед мирного населення", - пояснив український публіцист.

При цьому Віталій Портников загострив увагу на важливому питанні: "Це один варіант, а є інший варіант, що Путін не домовиться з Трампом на тих умовах, які влаштовують Трампа. Трамп вважатиме, що на Путіна можна вплинути тільки силою, та дійсно даватиме Україні більше зброї, дійсно діятиме жорсткіше, вважаючи, що Путін злякається, а Путін не злякаєтьсята вдарить там, де Трамп і не думає. Ось вам завіса Третьої світової війни відчиняється, таТрамп навіть не розуміє, як до цього все дійшло, тому що він взагалі не все розуміє".



Останні новини