7 липня 2024, 17:06

Осечкін озвучив хитрий план Путіна із захоплення всієї України, який той спробує реалізувати

Правозахисник Володимир Осечкін запевнив, що Путін не збирається відмовлятися від мети захопити всю Україну.

Осечкін озвучив хитрий план Путіна із захоплення всієї України, який той спробує реалізувати

Володимир Осечкін попередив українців про те, чим небезпечний Трамп: "Я бачу ризики. Якщо Трамп повертається у Білий дім як новообраний президент США, є великий ризик, що він може чинити тиск на Україну та на Зеленського, погрожуючи повним припиненням підтримки, та спробує посадити Зеленського за стіл переговорів, щоб прийняти частково умови Путіна. Безумовно, він і Путіна попросить, звичайно, десь "посунутися"".

Інтерв'ю Володимира Осечкіна для Олесі Бацман можна подивитися на каналі YouTube.

Російський опозиціонер озвучив плани глави Кремля, від яких той не збирається відмовлятися: "Я бачу у цьому великі ризики, що Україні пропонуватимуть відмовитися від якихось частин територій із якоюсь відстрочкою на десять, двадцять, тридцять років із подальшим колись референдумом. У Путіна одним із його пунктів завдань, який він намагається виконати, є роззброєння України".

"У цьому випадку ми розуміємо прекрасно з вами (навіть мислити про це серйозно не хочеться), що, якщо гіпотетично уявити божевільний план Путіна й якщо якісь політики на це погоджуються, то, якщо не буде армії, а лише поліція та тюремна служба, за пів року чи рік армія рушить, і жодні поліцейські з пістолетами у кишені не зупинять регулярну російську армію. Тоді вся територія вже буде безкровно захоплена марш-кидком, і на цьому все повністю закінчиться: Україна як незалежна держава перестане існувати", - змалював найгірші перспективи для України правозахисник.

Автор: Сеть

Останні новини