7 липня 2024, 17:50

Тамар пояснив, навіщо Путін пропонує "план самогубства", який не може бути прийнятий Україною

Григорій Тамар розповів про хитрощі Путіна, на які українцям у жодному разі не можна піддаватися.

Тамар пояснив, навіщо Путін пропонує "план самогубства", який не може бути прийнятий Україною

Григорій Тамар поділився своїми висновками на тему того, що зараз потрібно Україні для перелому у війні: "Якщо припустити, що завтра ви отримаєте ті ракетні системи, ті види боєприпасів, які дозволять взяти під вогневий контроль сам Кримський півострів і логістичні ланцюжки, то ситуація моментально на стратегічному рівні зміниться. Тоді буде зовсім неважливо: взяли росіяни те чи інше село чи не взяли, просунулися вони ще на 10 км десь чи не просунулися.

У них стоятиме під питанням їхня присутність у Криму".

Інтерв'ю Григорія Тамара для "Фабрики новин" можна переглянути на каналі YouTube.

Ізраїльський історик навів аргументи на користь того, що Путіну не потрібні мирні переговори: "Якби Путін хотів припинити війну, то він запропонував би якісь життєздатні сценарії, на які хоча б суто теоретично Україна могла б піти, якби вона усвідомила, що має місце абсолютний військовий програш. Наприклад, Путін би сказав: "Давайте по лінії фронту: як лінія фронту пройшла, то так давайте та поділимо". 

У цьому є якась логіка (логіка окупанта, але є). Він пропонує мирний план, який явно не може бути українським народом прийнятий, тобто це план, який передбачає входження російських військових угруповань фактично до передмістя Миколаєва. Це ж неможливо".

"Зрозуміло, що Україна не у такому зараз стані знаходиться військовому, щоб іти на таке самогубство. Хіба Путін не розуміє, що він пропонує сприйнятливі сценарії? Це ж з якоюсь метою робиться. Я вважаю, що це така спланована інформаційна війна. Ми ж знаходимося з вами в епосі гібридних воєн. З нами, до речі, в Ізраїлі відбувається те саме: з нами тими самими методами діють", - пояснив Григорій Тамар.


Автор: Григорий Тамар

Останні новини