7 липня 2024, 20:09

Яковина розповів, коли та як Україна здобуде перемогу у війні: "Я абсолютно впевнений"

Журналіст Іван Яковіна озвучив свій прогноз щодо термінів завершення війни України з Росією.

Яковина розповів, коли та як Україна здобуде перемогу у війні: "Я абсолютно впевнений"

Іван Яковіна описав невеселі перспективи Росії на найближче майбутнє: "Інфляція у РФ зараз набуває катастрофічного масштабу. Я і раніше це говорив, але зараз вже офіційно підтверджується інформація, що у липні Центральний банк Росії підвищить ключову ставку до 18% із нинішніх 16%. Це означатиме загибель російської невійськової економіки. Китай накладає все більше обмежень на імпорт техніки та складної апаратури.

Росія залишиться технологічно відсталою, недорозвиненою, з величезною інфляцією, з невеликою кількістю людей і грішми, що закінчуються, на те, щоб продовжувати війну".

Інтерв'ю Івана Яковини для Євгена Кисельова можна переглянути на каналі YouTube.

Політичний оглядач припустив, коли закінчиться війна: "Чесно вам скажу, що я вже набрався нахабства та вже якось зробив такий прогноз, а зараз ще й у Вашому ефірі скажу: я абсолютно впевнений, що у 2025 році через брак у Росії ресурсів Україна здобуде перемогу у цій війні".

Потім Іван Яковіна розповів, як він собі уявляє перемогу України: "Я думаю, що це буде якось пов'язане зі звільненням Криму, найімовірніше, за допомогою американських літаків. Над Кримом буде встановлено безпольотну зону, там будуть ліквідовані всі російські об'єкти просто ударами з повітря. Можливо, після цього Крим буде звільнений (буде проведено десантну операцію чи щось ще). Я думаю, що Крим буде демілітаризований, як Путін хотів".

Автор: Иван Яковина

Останні новини