8 липня 2024, 07:30

Пономарьов розповів про змову Путіна та Сі Цзіньпіна: "Те, про що нам потрібно по-справжньому турбуватися"

Російський опозиційний політик Ілля Пономарьов вважає, що кремлівський диктатор Путін домовився з главою Китаю Сі створити "анти-НАТО".

На думку Іллі Пономарьова, немає жодного підґрунтя у тому, що главу Кремля у Казахстані не зустрічав особисто президент, оскільки нічого особливого у цьому немає. Приводом для хвилювання мають бути наміри Путіна та Сі Цзіньпіна створити свій військовий блок, що стане реальною загрозою для всього цивілізованого світу.

Інтерв'ю Іллі Пономарьова для "Фабрики новин" можна подивитися на каналі YouTube.

"Я вважаю, про що нам потрібно по-справжньому турбуватися, то це про те, що Путін із Сі Цзіньпіном домовилися побудувати новий глобальний альянс "анти-НАТО". Це може бути такий військово-політичний блок Глобального Півдня на противагу НАТО, який є військово-політичним блоком Глобальної Півночі", - припустив російський опозиціонер.

Потім Ілля Пономарьов пояснив, що він має на увазі під вищесказаним: "У цій ситуації Путін буде відігравати роль людини, яка виконуватиме для Пекіну всілякі ризиковані доручення, тобто саме він опікуватиметься активною конфронтацією, у той час як китайці будуть вдавати, що вони стабільні та розумні люди, з якими завжди можна нормально говорити. Це ось там божевільний".

Раніше Пономарьов назвав годину Х, коли у Москві на вулиці вийдуть мільйони людей проти Путіна.

Останні новини