8 липня 2024, 15:23

Снєгірьов пояснив, чому росіяни вдарили саме по лікарні у Києві: "Об'єкти обрані невипадково"

Військовий експерт Дмитро Снєгірьов запевнив, що цілі для ракетного терору РФ обирає свідомо.

Снєгірьов пояснив, чому росіяни вдарили саме по лікарні у Києві: "Об'єкти обрані невипадково"

Приводом для масованого обстрілу було одразу кілька важливих подій, повідомив Дмитро Снєгірьов. Йдеться про те, що завтра саммит НАТО, де буде присутній Зеленський і вирішуватиметься важливі для України питання.

Інтерв'ю Дмитра Снєгірьова для телеканалу "Київ 24" можна переглянути на YouTube.

Військовий експерт розповів, чому саме сьогодні росіяни запустили так багато ракет з різних конкретних цілей: "Давайте говорити про те, що день і географія завдання й об'єкти завдання ударів обрані не випадково. Цього дня Зеленський перебуває з міжнародним візитом, який був анонсований заздалегідь, а завтра будуть відзначатись чергові роковини НАТО, де буде присутній наш президент і прийматиметься рішення про подальшу військово-технічну допомогу нашій країні".

"Також варто зазначити, що цього ж дня, тобто сьогодні, Орбан перебуває з візитом у КНР, де начебто вирішується питання припинення війни в Україні. Давайте пригадаємо, з чого розпочинався візит Орбана до Китаю: із зустрічі у Москві з російським диктатором , де чітко прозвучали вимоги до України, завуальовані у вигляді капітуляції, тобто їхня основна вимога - невступ до НАТО та територіальні поступки країні-окупанту", - пояснив Дмитро Снєгірьов.

Потім експерт наголосив: "Саме тому завдання сьогоднішніх ударів, а я наголошую, що це не тільки Київ, а й Дніпро, Кривий Ріг, Краматорськ, Слов'янськ, Торецьк, це елемент військово-політичного тиску на керівництво нашої країни, щоб змусити піти на вчинки на момент територіальних претензій і не вступати до НАТО".

Раніше падіння уламків ракети після повторного удару було зафіксовано у медичній установі у Дніпровському районі Києва.

Також Москва ударила по головній лікарні України "Охматдит" у Києві.

Нагадаємо, іноземні дипломати вражені та шоковані жорстокістю удару Росії, яка вирішила підірвати дитячу лікарню.

Автор: Сеть

Останні новини