14 липня 2024, 21:47

Гордон пояснив, як Україна може зробити так, що "Путін буде як шовковий": "Ідеальна ціль..."

Журналіст Дмитро Гордон запевнив, що саме час бити по військових об'єктах у Москві, тоді багато що зміниться.

Гордон пояснив, як Україна може зробити так, що "Путін буде як шовковий": "Ідеальна ціль..."

Дмитро Гордон окреслив свої думки з актуального питання: "Ніщо так не сприяє справедливому миру, як нищівні удари по Москві. Я не випадково кажу: по Москві, тому що удари по Бєлгороду нікого у Кремлі не хвилюють, крім бєлгородців, які там живуть. Росія влаштована таким чином, що проблеми регіонів - це справа самих регіонів. Дохідливіше завжди, коли влада відчуває удари поруч із собою, тому Москва, звісно, ідеальна ціль для нанесення ударів".

Інтерв'ю Дмитра Гордона для Василя Голованова можна подивитися на каналі YouTube.

Популярний блогер озвучив свої умовиводи з приводу того, як можна вплинути на Путіна: "Я ще раз хочу сказати, що я ніколи не закликаю бити по мирних цілях. Ми ж не кровожерливі звірі, ми не росіяни. Я закликаю бити по військових базах, по стратегічних об'єктах, по скупченню живої сили та техніки, по складах військових, по аеродромах. Я говорив і повторю: ми скоро отримаємо дозвіл від західних партнерів бити по Росії. Без цього ми не зможемо просунутися у вирішенні своїх питань, тому що коли одним можна, а іншим не можна, то це несправедливо".

"У Москві повинні відчути конкретні прильоти. У Москві мають палати будівля Міністерства оборони РФ, військові частини тощо. У нас є ті, хто краще за мене знає, куди треба запускати та що. Тоді Путін буде як шовковий. Він розуміє з дитинства мову сили: він цю слину та соплі не розуміє. Його тема, коли його б'ють. Ось тоді розуміння доходить", - пояснив журналіст.


Автор: Дмитрий Гордон

Останні новини