15 липня 2024, 07:29

Тамар підказав українцям надійний спосіб протидії агресії Путіна

Військовий експерт Григорій Тамар розповів, як можна захистити міста України від ракетного терору.

Тамар підказав українцям надійний спосіб протидії агресії Путіна

Ніякі вмовляння не допоможуть, коли йдеться про тих, хто розуміє тільки мову сили, вважає Григорій Тамар. На думку ізраїльського історика, українцям час "показати зуби", попередивши Путіна, що на удари по мирних містах буде гідна відповідь.

Інтерв'ю Григорія Тамара можна подивитися на каналі YouTube.

Військовий експерт пояснив, як можна вирішити проблему російського ракетного терору в Україні: "Київ - одне з найкрасивіших міст із тих, що я відвідував у житті. Я думаю, що у вас можуть знайтися сьогодні ресурси у разі подібних дій завдати такого нищівного удару по символах влади у Москві, та настільки ви можете це переконливо озвучити, сказавши, що у разі подібних дій станеться таке, а далі вже обирайте ціль, що вам там більше до вподоби (Міністерство оборони РФ чи Генеральний штаб)".

"Яку вибрати ціль, це вже ваші фахівці вирішать, але ви попередьте, що буде стерто з лиця землі об'єкт такий-то. Просто сказати, що ми заявляємо та попереджаємо, щоб потім не було жодних претензій, образ, що там якраз у Міністерстві оборони у цей момент "гурток дитячого садка проходив" чомусь, щоб не було ось таких потім моментів. Ми ж знаємо, що дитячий садок зазвичай у Міністерстві оборони "заняття проводить"", - з іронією у голосі доповнив вищесказане Григорій Тамар.


Раніше Тамар пояснив, навіщо Путін пропонує "план самогубства", який не може бути прийнятий Україною.

Автор: Григорий Тамар

Останні новини